Antalya konyaalti ilce emniyet muduru manyagin biri taraan vurulmus.. Habere gore benzin almak isterken henuz yakit dolumu esnasinda gorevlilerle tartismaya giren sahisi ikna etmeye calisan emniyet muduru vurularak yasamini yitirmis.. Trafikte ne cins magandalar olacagini bilemeyiz arkadaslar.. Aman tartistiginiz kisilere dikkat edin.. Yol verin gitsin caninizdan onemli degil..
emniyet müdürü vuruldu antalya konyaaltı uğur gökcan-HABERTÜRK
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
o.ç allah belanı versin senin ******** herif ne istedin polisten allah bin bir belanı versin adi herif
ıs ıcın antalyadayım sabah sehit selası ile kalktım yataktan.allah ailesine sabır versin allahım günahlarını affetsin...
müdürüm keşke ********e bukadar yaklaşmasaydı,oğlunun gözyaşları hala gözümün önünde,bir emniyet müdürü böylemi ölmeli??? amerikada elleri havadayken elini oynatan suçluyu kalbura çeviriyorlar,aynısı bizdede olmalı,suçsuz vatandaşımın burnu kanayacağına uyarılan suçlu eyleminden vazgeçmiyorsa başkasına zarar verme ihtimali göz önüne alınarak vurulsun.buradan o şerfsize sesleniyorum,kafam iyiydi neyaptığımı hatırlamıyorum diyecek ve kısa sürede dışarı çıkacaksın belki,ama allah belanı içeride verir ve sanauygun cezayı içerideki mahkumlar keser inşallah, güzel haberlerini gazetelerden öğreniriz tez zaman...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
söyleyemediğim okadar çok şey varki... Allah rahmet eylesin diyebiliyorum birtek...
pisi pisine gitti
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri