kalbime iniyordu :D korktum gerçek diye
kalbime iniyordu :D korktum gerçek diye
okuyunca yüreğim ağzıma geldi. görüntüyü seyredince numara olduğunu anladım. hay allah ya.
:) :))))))))))))))))
süpersiniz ne diim
ule çok büyük tepkiler aldım muhtemelen kaldıracam videoyu gerçek sanalar var harbidende zaman kötü .. ama nasıl bir reklam oldu bilseydim daha önceden yapardım :D:D hemen hemen herkes paylaşmış :D
Oğuz bende jeton dusene kadar ana Mehmet abınınBravoya yazık oldu yenı almıstı dedım sonra jeton aynen su sekılde dustu,
Ankarada fuze ne gezsın,
Mehmet abı kendı dukkanını nıye fuzelesın
Ama sundan emınım eger yuze yerıne Mehmet abı patlama oldu deyıp vıdeoyu yayınlasaydı dukkan bır anda patlasaydı ben dahıl bır cok kısı ınanırdı
bu arada su cıcıs muhabbetı ne Mehmet abı cıcıslerle eglenırken vıdeomu cekmıs :) vıdeo varsa bır zahmet lınk atın bır bakayım
Lan Ne Şok Oldum Yhaaaa :) Hayret Birşeyyy :) Mehmet Artık Ölsende İnanmam Haaa :)))
valla şakalanan biz forumculara geçmiş olsun :)
ortam kötü geçen istanbulda market falan molotoflandı yaa.
kötü şaka gerçekten üzülmüştüm tüm yorumları okudum ama nedense kötü oldum .
hehehe ne şaka yapmışım yaw
ama bende ilk etapta koyduğum linkteki video açılmayınca kimse videoyu ilkten göremeyince daha gerçek sandılar
bir ara ozanla konuşuyordum kaldırmak istedim ama konuyu nasıl kaldırayım millete ne açıklama yapıcam diye kara kara düşünürken o anda imdadıma zeynel yetişti
açıkçası mehmet çok şanslı şu anda gerçeken ölmeden hem ne kadar sevildiğini gördü
ölünce nasıl herkesin meraklanacağını gördü
artık havasından geçilmez
bu arada arda mehmet hayırsız derken sana % 100 haklı unuttun ule bizi
video paylasimlarinda videoyu yukleyen kisi public (herkes) acik sekilde ayarlarsa gorebilirdi herkes :)
Daha Mehmet İdama Gidiyor Deseler İnanmam :D Yada Gider Sandalyesini Ben Tekmiklerim :)
Şaka Şaka Seviom La Seni :)
Valla ne cok sevenin varmis ne hit aldi konu :) :) ... beni bu kadar seven olsa dayanamaz tum foruma xenon ismarlardim...8000k.....
Sent my iPhone using
Mehmet ve ismarlama ;) literatüründe boyle bir kelime yok :))
:D Serdar abi haklı sanki :D
abi valla yüreğime iniodu :D coskun abi gercekten olursa kimse inanmıycak gibi :D allah korusun tabi. allah mehmet abiyi başımızdan eksik etmesin amin:)
Yaww coşkun seninde mehmetten farkın yok sanada bişey olmaz çok geniş adamsın ilk gördügümde kafam güzeldi gerçek sandım bu işi lan böyle şakamı olur yaww mehmet bunun altında kalmaz üfler seni coşkunum :)
Şaka zaten Mehmet abinin işi değil mi ? :D
teknolojiye bak ya gerçek gibi füze fiyuwwww diye giriyor şakası bile korkunç
biz yaptık ama sadece facete paylaştık abartmayalım diye ama sağolsun çoşkun :D
bu arada serdar özel görüşelim senle :D:D
arkadaşlar mehmetle pek anlaşamadık ama yine duyunca şoke oldum ve çok üzüldüm benim ilk aklıma ailesi geldi neyseki pis bir şakaymış allah hepimizi kazalardan belalardan korusun ayrıca böyle şaka olmaz hiç hoş değil gerçekten o anda çok üzülmüştüm inşalaah boyle şakalar yapılmamasını temenni ediyorum