Yumuşak ve yormayan sürüş ve göze çok hoş gelen tasarım.
Printable View
Yumuşak ve yormayan sürüş ve göze çok hoş gelen tasarım.
tabi ki param buna yettiği ve bu paraya en güzel tasarımı alabildiğim için. gerçi babam aldı geldi ''al kullan bunu'' diye :)
Benim şahsi düşüncem şu ; öğrenci için 35 40 bin tl arasına alınabilecek en uygun araç grande punto olduğu için seçtik .. Seçenekler arasında corsa da olabilirdi fakat duruş bakımından gp'nin daha hoş olduğunu düşündüğümden bunu tercih ettim. Yalnız şöyle birşey var aracımı çok sevdim oynamayı düşünüyorum okulum bittikten sonra z4 gelecek inş. ama yinede beyaz puntom duracak :) modifiye şart
Bu arada benim sevdiğim bi arkadaşımın abisi punto ile kaza yaptı araç 2 ye bölündü ve öldü (Bursa'da köfteci yusufun orada karaman metro istasyonunun oradaki) çok üzülmüştüm ona rağmen gp aldım ama asla sağlamlığı hakkında tek kelime etmiyorum..
Bmw , audi , volkswagen , volvo ve mercedes dışında sağlamlık görmüyorum ben.
aracın gorunusu gercekten cok cekıcı tam bır genc arabası , hersekılde pıyasası var yakıtı cok ekonomık hem benzınlı hemde dızel olarak , parcaları uygun arıza yapmayan kolay kolay yakısıklı yol tutusu yolda ıvmelemesı adamı tatmın edıyor daha neden olabılır , puntomu aldıktan sonra bu forum sıtesıne katıldım ve cok samımı faydalı bır forumla tanıstım putomun sayesınde samımı arkadaslıkla kurduk ıyıkı almısım . foruma katkısı gecen herkese tesekkur edıyorum
donanımına göre fiyatının iyi olması ve çekici görünmesi yalan yok bence gayet çekici duruyor araba. kullanmaya başladıktan sonra da ekonomisi ve rahat kullanımı diyebilirim.