çok geçmiş olsun sizin için önemli olan şey hastaneye gittiğindeki rapor hayati tehlikesi yoktur diye verildiyse sizi 1 dk bile tutmaları yanlış yok oyle sizi korumak için falan tutuyoz kacarsan aramak ıcın uğrasmasınlar dıye tutuyorlar.
Printable View
çok geçmiş olsun sizin için önemli olan şey hastaneye gittiğindeki rapor hayati tehlikesi yoktur diye verildiyse sizi 1 dk bile tutmaları yanlış yok oyle sizi korumak için falan tutuyoz kacarsan aramak ıcın uğrasmasınlar dıye tutuyorlar.
ya allah aşkına bırakın bunlarıda adam birisini bıçaklıyor gözaltına alıyor ertesi gün ser boyle şey olabilir mi
abi işte sıkıntıdan başka bişey deil karakola 1 kez gittim oda ehliyetimi almaya ondan dolayı öle mahkeme kağıdı falanda gelince açıkcası şaşırdım yani..
Şafak hocam maalesef oluyor. bunlar yasanılan gerçekler.
ve bugün mahkemem vardı dava düştü kamu davası sürer die tahmin ediyordum ama oda düştü dava kapandı çok sükür....
geçmiş olsun tolga haftasonu gelebilirsen laflarız biraz.
geçmiş olsun.
Gözünüz aydın
geçmiş olsun hocam kamu davası biraz sıkıntılıdır ama iyi atlatmışsınız..
gecmıs olsun.gozunuz aydın..
biraz geç okudum ama:) çok tşk ederim hepinize arkadaşlar murat gelicektim ama gerçekten son dakika golü yedim havalar ısınıyor güzel bir buluşma neticesinde laflarız inşallah...
geçmiş olsun:)
Gözün aydın.
Geçmiş olsun
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun