evet arkadaşlar bügün açılış var bekliyorum herkesi bilgilerinize... herkes davetlim... arkadaşlaınızlar dostlarınızla da gelebilirisiniz....
evet arkadaşlar bügün açılış var bekliyorum herkesi bilgilerinize... herkes davetlim... arkadaşlaınızlar dostlarınızla da gelebilirisiniz....
Merhabalar, öncelikler hayırlı ve uğurlu olsun bol kazançlar dilerim. Puntomuza alsesuar alabileceğimiz yerlerin çoğalması sevindirici.
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.026168,29.158373
gecengun avcılardan bahcesehire gecerken gordum dukkanı.ugramak istedim ama eve geciyordum ugrayamadım.gercekten gosterislı ve buyuk biryer.bayada malzeme var iceride.tabelaların ısıkları acılıstan sonra yanacak galıba.yada yanıyordu ben farketmedim
hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın ist. deiliz malesef ama alışveriş yaparız inş. gelirsekte mutlaka uğrarım bol kazançlar.
yarın açıksanız müsait olursam gelebilirim
Son anda bi mesai cikmazssa açılışınıza gelmek isterim
Belki ufak tefek bişeyler yaparız bizim bebeğe :)
Hayırlı ve bol kazançlar
Sent my iPhone using
canerim gelemedim k.bakma ama en yakın zamanda uğrıcam...
birazdan yola çıkıyorum beylikdüzündeyim bağcılara gidip oradan dönüşte uğrayacağım
hayırlı uğurlu olsun dükkanın genel dış ve iç ile açılış fotorafları ve krokisini bekliyoruz...
dükkanı bulamadım polislerde çevirdi bi ton dil döktüm millete soruyorum herkes ayrı bir yere gönderdi bende kızdım beylikdüzüne geri döndüm telefonunu ve tam olarak açık adresi yazarsan daha kolay bulunur
esenyurt meydan dan avcılara gidermıs gibi gidiyorsun 600-700 m sonra sagda kalıyor.cadde uzerinde
esenyurt meydandan döndüm avcılara doğru gittim ama kaçırdık sanırım
Yaw dün geç çıktım isten 9 da bı geleyim şansımı deniyeyim dedim ara tara emniyetin karşısına baktım ara sokağa yok en son caddeye çıkarken gördüm dükkanı kapatıp arabaya binerken gördüm sizi korna çaldım ileriden gidip donene kadar saga e-5 istikametine saga dondunuz :) bi punto digeride getz ti sanırım amerikan parklar yanıyordu puntoda bende istiyorum
Sent my iPhone using