ooooooo ne yaptınız evi yakacaktınız allah korumuş geçmiş olsun kardeş birazda dikkat ister bu işler iş büyüseydi yangın söndürücüde kurtarmazdı allah korusun .. çok geçmiş olsun tekrardan..
Bugün sabah kahvaltısına anneme gitmiştik... annem kahvaltıya patates kızartmış... biz kahvaltıya oturduk... aradan 20 dakika geçmişti... bir baktık mutfaktan alevler ve dumanlar geliyor... yağın altını kapatmayı unutmuş... tencere komple alev almış... hemen gittik annem panik ile tencereyi tutup suyun altına koyacaktı... benim bağırmamla dışarı çıktı... kimse ellemesin diye bağırdım... hemen banyodan bir havlu ıslatıp tencerenin üstüne kapattım... tencereyi söndürdük... evi komple duman kapladı... aspiratör tutuşmaya başlamış... onuda söndürdük... az kalsın dolap kapakları tutuşuyormuş... onlar yansa kesinlikle söndüremezdik...
siz siz olun kesinlikle yanan yağın üstüne su dökmeyin yangın daha çok yayılır... mutlaka evinizde yangın söndürücü bulundurun... ben alacağım... kısacası hiç bir şey hayatımızdan önemli değil...
bugün verilmiş sadakamız varmış.. kimseye bir şey olmadan hallettik olayı... dikkatli olun... allah kimseyi böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın...
ooooooo ne yaptınız evi yakacaktınız allah korumuş geçmiş olsun kardeş birazda dikkat ister bu işler iş büyüseydi yangın söndürücüde kurtarmazdı allah korusun .. çok geçmiş olsun tekrardan..
eyvallah mehmet... allah korudu valla...
Çok geçmiş olsun tedbir şart.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Yangın söndürücü ve ev sigortası şart..
BY Turbo SPORT 150 HP
Çok geçmiş olsun Eser Bey ..Kızgın yağın üzerine dökülen su feci sonuclara yol açıyor.Mutfak yanacaktı bir kenara annenizde ciddi yanıklar oluşacaktı..
Cok geçmiş olsun tekrar..Bu sene şansınız pek iyi değil sanırım..Yeni yılın özellikle size bol şans getirmesini diliyorum..
Sağlıcakla kalın .
Saygılarımla.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
annem de zaten iyi ki siz varsınız diyor... ben yoksa yanardım.. diyor... gerçekten allah korudu...
çok geçmiş olsun allah korumuş![]()
allah korudu çok geçmiş olsun hakikaten yangun sondurucu almak şart bende alacam artık
Eser hocam çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş valla.
Artık Fiorinolu
Gecmis olsun.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
geçmiş olsun allah beterinden korusun...
geçmiş olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Eser geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış yani.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
akıllıca hareketinle olası bir faciayı önlemişsin kardeşim,allah korumuş hepinize geçmiş olsun...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.. yangın çok kötü![]()
herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler...
çok geçmiş olsun..dikkatli olmak lazım..
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri