abi çok çok geçmiş olsun,hemen bulunmasına çok sevindim.
allah acil şifalar versin
Printable View
abi çok çok geçmiş olsun,hemen bulunmasına çok sevindim.
allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun.
arkadaşlar, herkese ilgisi için çok teşekkür ediyorum. babam şu an biyopsi sonrasi yoğun bakımda, kan ihtiyacımız devam ediyor. verebilcek olursanız ya da yakınlarınız olursa 9 Eylül Hastanesi Acil Servisin karşısında Kan Merkezi var. Orda kan vermeden önce bi form doldurmanız gerekecek. Mahmut Taşoğlu adına ve yattıgi servis olarak da hematoloji yazılması gerekiyor. bana ulaşamazsaniz bilginiz olsun. Tel. 05056578909
güncel;)
, çok geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum...
geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar diliyorum.
Geçmiş olsun. Kan grubu benim grup ama malesef şu an denizlideyim :(
Arkadaşlar babam içine yeniden acil O Rh + kan ihtiyacı doğmuştur, DOKUZ EYLÜL HASTANESİ ACİL'İN KARŞISINDA KAN BAĞIŞLAMA ÜNİTESİNE kan verebilirsiniz, geldiğinizde telefonuma çağrı atmanız yeterli, 0 505 657 89 09.. Teşekkür ederim..
boş oturmayalım hadi bakalım arkadaşlar;)
takas yaparlarsa ben verebılırım benımkı a rh+
geçmiş olsun ... acil şifalar...
GÜNCELL.... konu yapışkan yapıldı...
Çok geçmiş olsun ım... Uzaktada olsak kalbimiz seninle bunu bil canım... Acil şifalar dilerim babacığına...
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar, eksik olmayın.. Dün için gerekli miktarı temin ettik, forumdan Akif arkadaşımız ve öğrencilerimden biri verdiler sağolsunlar, ilerleyen zamanlarda gerekli olduğunda yine sizlere haber veririm. Farklı kan kabul etmiyorlar, 0 Rh+'te sıkıntı varmış. Tekrar teşekkür ediyorum..