poliçede böyle birşey yazmıyorsa ilgili yerlere şikayet edin. yeni değer klozunun açıklamasındaki şartlar önemli. şartlarda böyle bir madde varsa sigortalar birliğinin genel şartları var onu kontrol edin.
arkadaslar malum benım vengayı pert etmıstım. ıslemler bıttı sayılır ama bugun garıp bır durum yasadım. sırket aradı ve dedıkı: polıcedekı yenı deger klozunuz ancak aynı aracınızın yenısının alınmasında devreye gırer ve eger yıne bır venga alır, proforma faturasını ve kasko polıcesını( plakasız) bıze gonderırsenız 46000 tl yı aracı aldıgınız bayıye yollarz yoksa sadece para almak ıstersenız 39000 tl oderız dedıler. anlayamadıgım husus sıgorta cebınden 46000 tl cıkarmayı dusunuyorda neden bunu bana elden odeyınce cayıyor,yenı venga alsam zaten 46000 odeyecekler...e ben gıttım bır merıva aldımsımdı sıfır arac almasam 7000 tl zarardayım kasko sırketı neden odemeyı bana yapmayı kabul etmıyor? neden sıfır arac ıcın bayı ıle paslasırken arada elımıze parayı verdırmıyor?? unutmayın yenı deger klozu ancak o aracın sıfırını alırken zarar etmememız ıcınmıs yoksa parayı nakıt alırım dersenız aracın ıkıncı el degerını verıyorlar... sımdı acayıp koseye sıkıstım....... ne yapmalıyyım
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
poliçede böyle birşey yazmıyorsa ilgili yerlere şikayet edin. yeni değer klozunun açıklamasındaki şartlar önemli. şartlarda böyle bir madde varsa sigortalar birliğinin genel şartları var onu kontrol edin.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
poliçeyi çok dikkatli okuyun sağda solda küçücük yazıyor olabilir...
bu arada size verdikleri 39 bin pazarlığa tabii...pazarlıkla 41-42 ye çekebilirsiniz...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri