TSİ Jetta.
süper![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hoooşt![]()
ama ikiside aynı mesafede durmuş =))))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
çok iyi![]()
Keyif BMW'Dir...
Köpekler kuduz olabilir sudan korkuyorlar galiba
Bu fotoğrafa göre abs olmayan köpek daha kısa mesafede duruyor ama gerçekte böyle olmaması lazım.
ABS olmayan daha kısa mesafede durur zatenABS'nin amacı kısa mesafede durdurmak değil aracın fren kilitlenmesinden dolayı kaymasını önlemektir. Frene basıp çeker sistem sürekli, kısaca ara sıra ayağınızı frenden çekiyomuş gibi olursunuz. Buda durma mesafesini uzatır. Tabi yağmurda style kayarsanız ABS'siz araçla orası ayrı.
Aynen zaten mantık olarak ABS olmayan araçlar frenleri kilitliyor daha kısa sürede durması lazım. ABS li araçlar ise frenleri kilitlemek yerine direksiyonu döndürebilmek adına az da olsa tekerleklerin dönmesini sağlamak zorunda.
Şahsen ben frenin kilitlenmesi yerine frene bastığımda sağa sola kaçabilmek adına manevra yapabilme kabiliyetini tercih ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri