peugeot 106 beni geçebilirmi? roll yada kalkış yapsak ?
peugeot 106 beni geçebilirmi? roll yada kalkış yapsak ?
gti ama
Konu Dj Locness tarafından (04/11/2011 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlıs kelimeler :D
106 derken hangi 106..bi sürü 106 motoru var
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ciddi olarak soruyosan ezer geçer ama şaka yapıyosan tabiki multijet alır götürür![]()
This is not personel, just business..
106 gti içinden geçer gider![]()
ömer sen iyice kafayı yedin hacı bi doktora gitsen ??
TSİ Jetta.
la ömer kendine gel...ezilirsin,acı ezilirsin hem de,arabana yazık etme eyleme
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
GTİ ise ağlatır.
1.4 ise direksiyon ısırttırır bence boş yere deneme 106 dediğin teneke sonuçta ne motor olsa gidiyo![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Hafif kasa ouick bile geçer demedi deme , 120 lik bravoyu gti kalkışta yiyor ama mesafe biraz uzarsa el sallıyorum düşün artık 75 lik puntoyu![]()
106 gti kalktığı andan itibaren geçer bide 205gti vardir o bambaşkadır sakın o sade görünüşüne aldanmayın 205gti ufuk çizgisinde tamamen kaybolur
omer ızmır e gelınce benım vts ıle deneme yapalım ıstersen. senın arabadan sadece 100 hp fazla![]()
Ömer senin arabanın tepesinden atlar valla.Bence deneme kardeşim
BY Turbo SPORT 150 HP
gol olur![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
abi naptın beapuntiş tamam güzel hoş az yakıyor falan herşey tamam da o kadar da değil
bırak multijeti 1.4 t-jet bile 106 gti ı ellemez bence..
Merhaba arkadaşlar gt falan boşverin biz araçaları yarışsın diye mi ? alıyoruz ...Kendini ve aracını riske atma kim isterse geçsin. Ömer Kardeşim
bence bi pasta cila makınası ıle gıdersen ıyı olurtavandan gectıkten sonra lazım olucaktır =)
gti ise geri geri geçer valla![]()
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri