Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: T-jet sport alacaklar dikkat...

savaş ölmez
    savagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 399

Standart T-jet sport alacaklar dikkat...

arkadaşlar almaktan son anda vazgeçtiğim araç için sizi uyarayım dedim.satan arkadaş sağolsun araç hatasız ve boyasız dedi ve beni 1 hafta oyaladı.neyse araç geldi servis kayıtlarına baktık.hatasız ve boyasız denilen araçta 5 (evet beş) parça boya çıktı.garanti devam ediyor dedi 1 sene önce bitmiş.30 binde dedi sonra 35 oldu.o yüzden bende daha fazka şansımı zorlamadım ve almaktan vazgeçtim.arkadaş ilanda düzeltmeler yapmış ama almayı düşünen arkadaş varsa bir defa daha düşünsün,uyarmak istedim.araç 2009 t-jet sport 3k beyaz skydomme lu,

2. Bu mesajı için 4 kişi savagi'ye teşekkür etti:

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Arac linkteki mi?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1604838/detay/

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

ilanda kazasız boyasız 0 ayarında demiş yani küfür etmemek içten değil madem boyaları var söyle adamın aklına yatarsa ona göre gelsin baksın.

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

zor satar biraz 18 e versin alak
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

ONUR ACARARICAN
    onurciko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07 ENS 97
    Edilen teşekkür: 199

Savaş Abi üzüldüm valla.Ben aldım demeni bekliyordum ama olmadı şimdi.Ya ne insanlar var.neyi varsa arabanın söyle ona göre niyetlensin insanlar.Allah hayırlısını versin abicim.Kısmetten öteye yol yok bulacağız sana yakışan birşey
    2002 ALBEA
    2011 BRAVO T-JET
    2008 GP T-JET
    2011 ALFA ROMEO MİTO QV

savaş ölmez
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı onurciko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savaş Abi üzüldüm valla.Ben aldım demeni bekliyordum ama olmadı şimdi.Ya ne insanlar var.neyi varsa arabanın söyle ona göre niyetlensin insanlar.Allah hayırlısını versin abicim.Kısmetten öteye yol yok bulacağız sana yakışan birşey
    sağol onurcum buluruz bulmasına da beni 1 hafta bekletti.arkadaşın sayesinde bayrama arabasız gireceğim

savaş ölmez
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

aynen kardeşim...

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı savagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kardeşim...
    Gecmis olsun. Boyle uc kagitcilar cok memlekette..

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

ONUR ACARARICAN
    onurciko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07 ENS 97
    Edilen teşekkür: 199

Alıntı savagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağol onurcum buluruz bulmasına da beni 1 hafta bekletti.arkadaşın sayesinde bayrama arabasız gireceğim
    Al verim benim arabayı bayramı geçir abicim.Süremiyorum ben bayramda zaten
    2002 ALBEA
    2011 BRAVO T-JET
    2008 GP T-JET
    2011 ALFA ROMEO MİTO QV

savaş ölmez
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı onurciko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al verim benim arabayı bayramı geçir abicim.Süremiyorum ben bayramda zaten
    sağol kardeşim allah razı olsun
    hallettim bir şekilde bayram için,sonra kısmet.

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Bunun adı aleni sahtekarlık ama bunun gibi insanlar ülkemizde çok rahat satış yapabiliyor çünkü işin birde aşağıda anlattığım boyutu var.
    Araç alırken cebimizde 20.000TL varsa 25000 TL lik araç bakıp onun 20000 TL olduğunu hayal ediyoruz. Skydome olsun, dijital klima olsun, take-off olsun diyoruz. Bir süre sonra skydome, klima, take-off derken aracın kondisyonunu ile ilgilenmez oluyoruz. 20.000TL ye 3-5 araç buluyoruz satıcı tarafından söylenenlere inanmak istiyoruz. Bunun sonucunda da bu tarz satıcılara para kazandırıyoruz.

Not: savaş abi seni hedeflemediğimi eminim biliyorsundur ama ben diğer arkadaşlar için not düşmek istedim.

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun adı aleni sahtekarlık ama bunun gibi insanlar ülkemizde çok rahat satış yapabiliyor çünkü işin birde aşağıda anlattığım boyutu var.
    Araç alırken cebimizde 20.000TL varsa 25000 TL lik araç bakıp onun 20000 TL olduğunu hayal ediyoruz. Skydome olsun, dijital klima olsun, take-off olsun diyoruz. Bir süre sonra skydome, klima, take-off derken aracın kondisyonunu ile ilgilenmez oluyoruz. 20.000TL ye 3-5 araç buluyoruz satıcı tarafından söylenenlere inanmak istiyoruz. Bunun sonucunda da bu tarz satıcılara para kazandırıyoruz.

Not: savaş abi seni hedeflemediğimi eminim biliyorsundur ama ben diğer arkadaşlar için not düşmek istedim.
    Sonuçta bu ilandaki fiyat 27500gibi bi rakam bunu pazarlıkla26 desek 5 parça boyalı olması kabul edilemez.20bin tlye hem skydomelu hem takeofllu olsa tamam ama istenilen fiyat az değil.Bende bi kaç ay sonra t-jet alıcam umarım bu tarzda satıcılarla karşı karşıya gelmem boş yere birbirimize girmeyelim

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Pazarlıkla 26 ya verdiğini ne biliyorsun ben vermeyeceğini biliyorum muhtemelen daha düşük bir rakama inecektir sen iyi pazarlık yaptım diye düşünürken oda elindeki hışır arabasını sattığını düşünecektir.

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Pazarlıkla 26 ya verdiğini ne biliyorsun ben vermeyeceğini biliyorum muhtemelen daha düşük bir rakama inecektir sen iyi pazarlık yaptım diye düşünürken oda elindeki hışır arabasını sattığını düşünecektir.
    Bu ilan icin bende gorusmustum bu adamla. Boyle bir mesaj atmisti gecenlerde sahibinden.com'da. Verip vermeyecegini bilmek icin once pazarlik yapmak lazim, Ayberk iyi tahminde bulunmus.

İlgili İlan : Acil İlk Sahibinden 0 Ayarında Hatasız-Kazasız Punto T-Jet Sport

saltinci 28-10-2011 14:51
    26.500 biri ile anlaştım eyvallah 
    Konu Luc tarafından (04/11/2011 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçta bu ilandaki fiyat 27500gibi bi rakam bunu pazarlıkla26 desek 5 parça boyalı olması kabul edilemez.20bin tlye hem skydomelu hem takeofllu olsa tamam ama istenilen fiyat az değil.Bende bi kaç ay sonra t-jet alıcam umarım bu tarzda satıcılarla karşı karşıya gelmem boş yere birbirimize girmeyelim
    Kaner'in araba 20.500'e satildiysa bence 26 bile cok bu arabaya

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

aman dikkat arkadaşlar ben de satın alırken hiç boya yok diye gittim 1 parça boya çıktı expertte şasiden de tramer de 1000 tl hasar çıktı...aracı aldım(allah var tertemiz araç)fakat anlaştığım fiyattan 1000 tl daha düştüm öyle aldım...

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Ben zaten 26 ya alınır yada 26 ya verir demedim kaba taslak ortalama bi pazarlık adabı vardır bu çerçeve içinde konuştum adamın arabası dediği gibi boyasız sıfır ayarında olsa 27500 yazsa pazarlık en fazla 1500 düşerdi oda 26 ya gelirdi.Hem araba 5 parça boyalı hemde 27500 yazıyo bakmaya gidiyosn arabanın fiyatı yüksek adam boyasız yazmış tmm temiz olsn 1-2bin fazla veriyim diyosun gidiyosn araba 5 parça boya.(Yanlış anlaşılmasın boya takıntısı olan biri asla değilim kendi aracımdada 4-5 parça boya var) ama satarken bunu söyleyip öyle ilan açıcam çok temiz orjinal sıfır ayarında yazmam.Bu benim şahsi fikrim şuralarında boya var orjinal km diğer araçlardan daha temiz ama tek kusuru boyaları istiyen ona göre gelir.Ben şimdi t-jet alıcağım zaman yanımda bi arkadaşımla gidicem şehir dışına ankaradan istanbula yada izmire başka bi yere adam bana boyasız dediği araba 5 parça boyalı çıkarsa ben adamı boğazlarsam gayette haklıyım.Kimse kusura bakmasın yazdığım yazıları yanlış anlamasın.

Adam dese sağında solunda 4-5 parça boya var fiyatta 24 pazarlık var eyv.Ama kalkıp sıfır ayarında hatasız boyasız diye 27500den ilan açınca sende heralde boyasız diye düşünüyosun aracı görmeye gidiyosun şehir dışındansan masrafın apayrı zaten şehir içinde isende bi yerden bi yere araç görmek göstermek için masraf yapıyosun araba sıfır ayarında 5 parça boyalıya çıkıyo sonra fiyatta anlaşsan ne olucak zaten satan seni kazıklama derdinde.Neyse savaş bbeyin sayesinde aracın 5 parça boyalı olduğunu öğrendik almak istiyenler ona göre konuşur bakar gösterir.İnş aradığınız temizlikte araç bulurusunz
    Konu Ayberk0616 tarafından (04/11/2011 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.

Okan KÖYLÜ
    CesSpOoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 135

Aa.. ben aramıştım bu adamı 25.500 den aşağı inmemişti : )

BEnde şuan kullandığımı aldım : )
    Bu gün yayları sökerken ustama dedim incele ıncığını cıncığını, çok şükür pırıl pırıl, kaput değişimi haricide : ) üstelik 24000 yanında spor yaylar downpipeler hava filtresi felanda cabası, bir de badi kit
    Konu CesSpOoL tarafından (12/11/2011 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.
    Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

okan kaç downpipe la verdi arabayı

Okan KÖYLÜ
    CesSpOoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 135

: ))) 2 biri çok kötüymüş o yüzden üzerindeki krom olanı custom garaj da yaptırmış : ) kötü olanı alıp koymadım bagaja hiç aslında yazarken bunu düşünmemiştim ama kurtarırım varmış
    Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..

Sayfa 1/2 12 SonSon