hayırlı tezkereler ama malesefkı biraz sans isi
hayırlı tezkereler bende acemiliğimi safranboluda yaptım meslekçi seçmeleri oluyo orda ehliyetinin oldugunu söylüyorsun yemin törenine kadar psikoteknik sınavına giriyorsun sınavın sonucuna göre aldığın belgeye göre ne kullanacagın belli oluyor ben k1 almıstım binek arac şöförüydüm safranboludan hataya gittim il jandarma komutan şöförü olarak bitirdim
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Hayırlı teskereler devrem bende tuzla istanbul 23 Kasım'da başlayacağım piyade eğitim komutanlığında
Eneeee benim askerlik yaptığım yer tam burası![]()
Öncelikle çok büyük bi yer onu söyleyeyim. Benim yaptığım zaman 10 yıl önceydi nerden baksan eğitimi biraz ağır ama oldukça başarılı bir askeri eğitim alıyorsun malum orası jandarma komando eğitim alanı olarakda iş yapıyor. Soğukları biraz acayiptir. Sabah kalkarsın buzzz gibi bide yağmur yağar. Öğlen olduğunda üzerindeki kamuflaj kavrulacak sanırsın![]()
Valla dağıtım yerleri pek belli olmaz ama genelde komando taburlarına dağ karakollarına tim olarak gönderiyorlardı ben ordan van'a dağıtıma gitmiştim. Bitirdiğimde hakkari şırnak tatvan bitlisdolanıyorduk en son
![]()
Askerliği yaptığın yerden çok nasıl yaptığın önemli aslında. Şimdiden hayırlı teskereler. Sağ salim Ailene sevdiklerine kavuşursun umarım.
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER. !!!!
Artık Fiorinolu
Hayırlı tezkereler... Allah güle güle gidip, gelmeyi nasip etsin...
Çarçabuk, kolayca bitsin...
bugun askerlıgımın nereye dustugunu ogrendım. safranboluda acemılıgı yapacagım. orda askerlık yapan varmı varsa durum nedır. en onemlısıde ordan nereye dusuyorlar. bilgisi olanların destegını beklıyorum.
saygılarımla.[/QUOTE]
her ikinizede hayırlı sağlıklı tezkereler arkadalar.
bu arada herkese ıyı dıleklerınden dolayı da tesekkur ederım...
onerıler dıkkate alınacaktır. ozellıkle gece usuyecegım kesın gıbı o yuzden dıkkatlı gıyınecegım..
saygılar.
Hayırlı teskereler. Vatan size emanet
evet arkadaslar acemı bırlıgınden sonra ordu il jandarmaya dustum hafıf arac soforu olarak.
simdide safak sayıyorum atarsa sadece 12 gun kaldı..
herkesın hayırlı dıleklerıyle bugunlere kadar geldım..
yanı 12 gun sonra evıme gıtmek için yoıla cıkacagım......
herkese tesekkurler. foruma bu sure ıcınde cok fazla gıremedım. yenıden aranızda olmak sızınle tecrubelerımızı paylasmak cok guzel olacak. yenıden merhabalar...
ooo baya az kalmış yahu 12 gün nedir ki süper hocam inşallah bu 12 günüde hayırlısı ile atlatırsın..
Çok az kalmamış da askerliğin en zor geçen dönemleri başlangıcı ve sonu oluyorhayırlı teskereler
![]()
Yahu hepsi geçiyorda şu tek sayılar bir türlü geçmiyor..Ne uyku uyuyabiliyorsun nede zaman geçiyor..Hayırlı teskereler..
Bitirmişsin askerliği. Hayırlı tezkereler.![]()
aynen dediğiniz gibi şafak sıkıstıryor denılen tabır. allahtan rahat bı yerdeyım telefon var aracım yanımda ama yınede askeriz işte napalım....
Hayirli tezkereler
Hayırlı teskereler kardeşim. Yerin güzel ama....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri