Sen İstanbul Trafıgınde kaza yapma gel Ankara trafıgınde yap Faruk olacagı varmıs galıba Sana bırsey olmamıs dostum .
Ömeri nerede gordun ? Müslüm abının dukkandamı?
Printable View
Sen İstanbul Trafıgınde kaza yapma gel Ankara trafıgınde yap Faruk olacagı varmıs galıba Sana bırsey olmamıs dostum .
Ömeri nerede gordun ? Müslüm abının dukkandamı?
tekrar geçmiş olsun...
Geçmiş olsun Faruk, sana birşey olmasın
çok sağol coşkun abicim
valla abi bu çok manidar oldu ya :) ömer de yazmış zaten kaza yerinde karşılaştık diye,oradan geçerken gördüm onu da,sağolsun durdu yardım etti.Tam da müslüm abinin yanına giderken kazayı yaptım iyi mi :D
faruk kardeşim geçmiş olsun.. üzücü bir durum tabi ama allahtan daha büyük bir şey değil ve çok şükür sende birşey yok.. tekrardan çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun
geçmiş olsun ufak atlatmışsınız.
İstanbul ile Ankara trafiğinin dinamikleri farklı, Ankara trafiğini anlamak İstanbul trafiğini anlamaktan daha zor.
Geçmiş olsun, bununla atlatmışsınız ya, Bunada şükür.
geçmiş olsun, Allah beterinde korusun,
çok büyük bir sorun gözükmüyor, umarım en kısa zamanda aracınızı teslim alırsınız.
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin ama yinede üzülmemek elde değil ,
çok geçmiş olsun inşallah bu son olur
aynen abicim ya,sıkıntı oluyor yine de allahtan fazla bir şey yok...sağolasın
evet çok büyük bir sorun yok,haftaya alacağım gibi duruyor arabamı teşekkürler :)
gerçekten öyle ama,ankara trafiği istanbul'dan daha fazla dikkat gerektiriyor,ama şu da manidar,bir arkadaşıma kaza yaparım diyorum iki üç gün önce ve kazayı yapıyorum...şom ağzımı açmasaydım iyiyidi :)
eyvallah abi sağolasın,üzücü olmasına üzücü de aracı büyük hasardan kurtarmak baya iyi oldu hem benim açımdan hem araba açısından...
faruk geçmiş olsun kardeşim,bu trafiğe çıkınca biçok şeyi göze alıp kontağı çeviriyoruz,çamurluğun düzeltilip boyanınca herşey eskisi gibi olur üzülme,canın sağolsun gerisi teferruat...
çok geçmiş olsun kardeşim
gecmıs olsun Allah beterinden saklasın