sticker var mıydı...
Bu akşam üstü 6-7 gibi 2 tur atayım dedim tam 4 tane puntoş gördüm. Birisi kırmızıydı ben aracı kenarı çekmiştim kaputa oturdum sigara yaktım falan geçerken bana baktılar içindekinler dikdik Diğer 2 si griydi onlarla yolda karşılaştık biri arkamdan geliyodu. Diğeride evoydu beyaz bornova stadının önüne çekmiş yan tarafını sürtmüş simsiyah olmuş falan expertize gösteriyodu galiba anlayamadım tam. Bende karşısında durdum bekledim işim vardı bana baktı arada
Bunlar foruma üyemi acaba
sticker var mıydı...
Keyif BMW'Dir...
Benim araçta soruyosan bende yok sticker diğerlerini bilmiyom dikkat etmedim
basınsitesi havaalanı gaziemir yeni girne taraflarında gezdiysen görmüş olabilirim. ama bende cmax vardı
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kamuran yine soruları patlatmışsın
Bununla ilgili forumda bir konu var zaten. Birbirlerini görenler oraya yazıyor haberin olsun.
https://forum.grandepuntotr.com/serb...rdunuz-mu.html
BY Turbo SPORT 150 HP
ben görmedim görseydim geliridm çay içerdik keşke görseydim
O değilde şimdi küçükparkta bi punto gördüm. Simsiyah angel farları vardı, sarımsı bi jantı vardı çok hoş. Bu araç kimin çok hoşuma gitti ?
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
güzellllll
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Bugün ikinci görüşüm o puntoyu bi kerede ışıklarda önünden geçtim bakıyodu bana
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri