Sakın kargo ile denemeyin gümrüğe takılıyor benden söylemesi :D tanıdık birinden getirmesini rica edebilirsiniz..
Printable View
Sakın kargo ile denemeyin gümrüğe takılıyor benden söylemesi :D tanıdık birinden getirmesini rica edebilirsiniz..
benim a.b.d uzaktan akrabalar var ya onlara rica edicem gelirken getirsinler yada turkcell aylık 109 tl 24 ay 2600 tl bayılıcam. sadece taksitli olduğu için işime geliyor ama resmen kazık. bu telefonlara yüzde 50 nin üzerinde kar koyup satıyolar resmen.
abd deki şimdiki 4 ve 4s in fiyatını abd google ından bakabiliriz orada net fiyat yazıyor zaten diğer farkı arkadaş kendi karı olarak alıyor.kargo ile gönderiyor.tr ye en çok apple ürünü gönderen kişilerden birisi...bi şekilde ayarlamışlar kargoda hiç bi sorun çıkmıyor ürün faturalı geliyor.uluslar arası garantili türkçe menülü...
daybuyday sitesinde i-phone 4s fiyatı 2999 yani 3000 Tl. Bence 4s'e 3000 verilmez ne kadar i-phone 4 den iyi olsa da.
imkanınız varsa iphone 4s alın bence
amerikadan bir tanıdık olsa,
i robot rombo getirtmek isterdim. :)
operatorlerden almayın. cok pahalaıya gelıyor. ıphone 4 1850 tl ye nakıt (garantılı-fauralı9rahatlıkla bulabılırm dıye dusunuyorum. internet paketı de alıp almamak sıze kalmıs hangı operatore kullanırsanız onun paketını tercıh edersınız.
ama operatorlerden kontratlı ıphone almayın. astarı her daım yuzunden pahalıya gelır...