bayağı yakalamışsın ibrahim helal
bu arada GP nin göstergeleri gene üzdü beni
bizde niye yok o gösterge panelinden anlamıyorum
bayağı yakalamışsın ibrahim helal
bu arada GP nin göstergeleri gene üzdü beni
bizde niye yok o gösterge panelinden anlamıyorum
barcelonadamı yoksa madriddemi? ben barcada görmüştüm fakat fotoğraf makinem yanımd aolmadığı için çekememiştim..
ya göstermeyin şu linea jantını banaaaaa off diğer ülkelerde gp içinde hazırlanmış süper valla:'(
buarada ispanyollara yakışır Gp akdeniz insanı için ideal bir otomobil kışkırtıcı!![]()
ben ağustos ayında maltada direksiyonu ters tarafta olandan gördüm ancak cd player bölümü farklıydı.eskiden teyplerin kafası park ettikten sonra sökülürdü.onun gibi bişiydi ve cd çaları sökülmüştü.çok şaşırdım.malta kıç kadar bir yer italyaya ya yakın olduğu için sanırım gördüğüm her iki arabadan biri normal punto idi.gp o dönem yeni olduğu için tek tük görebildim.
abi herkes geziyo bu ne yabizim gördüğümüz en batı uç ayvalık off!
![]()
Neden inanmayalım canım Japonya'da bile var GP![]()
Emekli Moderator
ibrahim abi resimler harika ii eğlenmişsin![]()
Bunlarda İspanyadan Kesitler..
MADRİD..
Biraz Okyanus Havası İyi Gelir.. Gördünüz gibi plaj kalabalık sayılır ama suya giren yok. Çünkü bildiniz buzlu su kıvamındaydı. Ama gitmişken girmemek olmaz dedim..
VİGO
Sen oraya sunum yapmaya gitmedin mi diyenlere buyrun...
BARCELONA
Bu ilan Barcelonadaki tüm metro istasyonlarında vardı. Çok hoşuma gitti..
![]()
İbrahim, fotoğraflar harika! Özellikle şu sofraya bittim![]()
en son resimler kanaatimce yeni bravo olcak güzel görünüyo lansman mı yapıyolar yoksa piyasaya çıkmışmı
İbrahim hoşgeldin.Resimler çok güzel...
Mehmet Bravo Avrupa yollarında yaklaşık 2 aydır.Bize ise sonbaharda gelecek büyük bir ihtimal...
ibrahim resimler harika iyi eylenmişe benziyorsun
sitenin kartını bıraksaydın![]()
Resimler için teşekkür ederiz de bravo yu yerde yakalayabilseydin daha iyi olurdu![]()
resimler çok güzel birincisi neden gp ler hep tek kapı 5 kapıyı adamdan saymıyorlarmı .İkincisi bravo ya ellemedinmi adam görürde ellemezmi teleferikten atlar gene elerdim tuttum ben bıravoyu bırakmam:
Birde nasıl yedin o börtü böceği ule için nasıl aldı görünce bir tuhaf oldum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri