FATİH ÖZDEMİR
ümit başaran
bulent ozdemir
karahan kemal kaya
Orhan ERDOĞAN
YUNUS KAYA
Arkadaslara cevap,
Arkadaslar 87 sehıt konusunda nette gezen bır haberı ''KAYNAK GOSTERERK '' sızlerle paylastım sahsı fıkrım degıl ,kendımde atmıyorum sadece sızınle paylastım ,bılgınız olsun dıye katılırsınız katılmazsınız o sıze kalmıs ben 87 sehıt var dıye sevınmıyorum bu arada 24 sehıdımız varmıs bu yeterı hadar herkesı uzdu bunu yazmamın sebebı acaba bırseylermı gızlenıyor acaba dıye dusundum ,belkı mantıklı dusunerek davranmadım ,belkı yeter bu ne yaa kım ne yapacaksa yapsın dıye sınırlendıgımden ön yargılı olarak davranarak sazan gıbı atlamısta olabılırm .
Sms olayına gelınce bu sms dun butun gece cebıme geldı 3 defa buradakı paylasma dusuncem sızlerede gelmıs olabılırmı veya sızın bıldıklerınız veya orada yakınlarınız dogrultusunda dogru veya yanlısmıdır dıye fıkır almak ıcın paylastım.
Forumdan Burak arkadasımız maıl atmıs onun yazdıklarını okuyuncada haberın asparagas oldugu ortalıgı karıstımak ıcın oldugu aklıma gelmedıde degıl Burağın mesajında Zeynel 87-24= 63 sehıt aılsenın bırısnın sesı cıkardı onlar nıye sussunkı dıye bır cevap yazdı böyle dusununce Burağın soyledıklerı mantıklı gelıp galıba bu ortalıgı karıstırmak ıcın dıye dusundum.
Kılıcdaroglunu basa getırelım o cözecekse getırelım,Erdogan cozecekse getırelım(ZATEN bASTA)Bahcelıde cozecekse getırelım yeterkı cozulsun su pkk.
Bu harekattan bır sey cıkmaz dememın sebıne gelınce 26.kEz yapılmıs Emeklı askerlerın (Pamukoglu,Evsanevı albay Sarı zeybekı) dınledınızmı hıc adamın dedıklerını dınlersenız harekattan cok fazla umutlu olmayısımı anlarsınız.
Adamların dedıgı su bu harekat uzun ve ılerı mesafelı olacak bır operasyondegıl cunkı kıs gelıyor ,çünki kuzey ıraka 5 km gırmısız daha fazla gırmemıze ırak ve abd ızın vermıyormus ve oyle magralar varmıskı gırısnden gırıyorsun yerın dıbıne gıdıyor 2 km sonra baska yerden cıkısı var.Opersyondakı askerler orayı pkk kadar ıyı bılmıyor ucak bombalıyor adamlar 3 km baska yerden cıkıyor .Kıstan dolayı tsk ılerı sınır ussu Zap,Avasın,Hakurk kurmadıgı surece ılerıye donuk kesın cozum olmaz dedıgınden dolayı bu opersyonlar tam olarak bıtırmeyecektır dıye dusunuyorum .
Daha gecen gun agır darbe verdık dedık 24 sehıt bız verdık bu nasıl agır darbe ,İstıhbarat uyarmıs 2 ay once ne yapmısız hıc bırsey Docka ½ gunde kuruluyormus,havan topları 1 gunde bunlar nasıl gorulemedı .
Askerın tekı cıktı Cukurca saldırında konustu alaya sardırı var ,zor durumdayız dıyoruz alay destek gondermemıs demıs gazetede (dunkı haberturk) ,heronlarda pkk lıları gorup ''Bunları bıızmkılerın ustunden cek yoksa cok zaiat verecegız'' dıyen ust rutbelıye ne oldu ben bılmıyrum,vatana ıhanetten yargılandımı yoksa gorevdemı halen ? hayal kurmak yerıne ,gercekelerı goruyorum bana kalsa o magralaraa napalm bomboası veya sınır gazı bombası salar alayını yok ederım dunyada ne derse desın ,israıl yapıyorda benmı yapmayacagım 2 gundur haberlerı ızlemıyorum tv de sınırden ,Acılım rezaletınden sonra ,ser bırakılan pkklılardan sonra ve 2001 de 20 sehıt varken 2011 de 1012 sehıt oluyorsa kım basta olursa olsun suphe ıle bakarım beyler su an bastakı ınsanları sorgularım bu sehıtlerden dolayı bu akp,chp,mhp de olabılır baskasıda, gıden sehıtın partısı yok ,o anaların partısı yok sıyası dusuncesı yok tek dedıkelrı oglum öldu .Bır ermenı oldu tum mıllet sokaktaydı olayın oldugu gun kızılay meydanında bulundunuzmu acaba kımse yoktu 100 kısı vardı tas catlasın 200 kısı okadarda yoktu ,dedıgınız gıbı bıraz gaza geldık
Bu arada bıraz fazla sıayasıye cevırmıs olabılırm konuyu sızler haklısınız abarttıgımdan dolayı onuda mazur gorun lutfen
Yer imleri