Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 41 ile 51 arası

Konu: Gerçek şehit sayımız 87

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Arkadaşlar,

Hepimizin acısı büyük. Öfke herkesin burnunun ucunda. Herkes bir şekilde acısını dile getirip rahatlamak istiyor. Bu nedenle bu platformda yazılan yorumlara müsama gösterelim diye düşündük ancak son mesajlarda kişisel sürtüşmeler ve hakarete varan mesajlar yazılmaya başlandı. Herhangi bir partiyi, kişiyi ve/veya düşünceyi savunuyor değilim öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Kişisel düşüncelerimin ne olduğunu az veya çok beni tanıyan arkdaşlarım bilirler ancak bunları konuşmanın yerinin burası olmadığını biliyorum.

Bu nedenle forum içerisinde siyasi görüş ve düşüncelerin konuşulmasını, aktarılmasını istemiyoruz.

Yapılacak yorumların saygıyı aşmayacak şekilde forum kuralları çerçevesinde yapılmasını hepinizden rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkürler.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

FATİH ÖZDEMİR
    ümit başaran
    bulent ozdemir
    karahan kemal kaya
    Orhan ERDOĞAN
    YUNUS KAYA
    Arkadaslara cevap,
    Arkadaslar 87 sehıt konusunda nette gezen bır haberı ''KAYNAK GOSTERERK '' sızlerle paylastım sahsı fıkrım degıl ,kendımde atmıyorum sadece sızınle paylastım ,bılgınız olsun dıye katılırsınız katılmazsınız o sıze kalmıs ben 87 sehıt var dıye sevınmıyorum bu arada 24 sehıdımız varmıs bu yeterı hadar herkesı uzdu bunu yazmamın sebebı acaba bırseylermı gızlenıyor acaba dıye dusundum ,belkı mantıklı dusunerek davranmadım ,belkı yeter bu ne yaa kım ne yapacaksa yapsın dıye sınırlendıgımden ön yargılı olarak davranarak sazan gıbı atlamısta olabılırm .
    Sms olayına gelınce bu sms dun butun gece cebıme geldı 3 defa buradakı paylasma dusuncem sızlerede gelmıs olabılırmı veya sızın bıldıklerınız veya orada yakınlarınız dogrultusunda dogru veya yanlısmıdır dıye fıkır almak ıcın paylastım.
    Forumdan Burak arkadasımız maıl atmıs onun yazdıklarını okuyuncada haberın asparagas oldugu ortalıgı karıstımak ıcın oldugu aklıma gelmedıde degıl Burağın mesajında Zeynel 87-24= 63 sehıt aılsenın bırısnın sesı cıkardı onlar nıye sussunkı dıye bır cevap yazdı böyle dusununce Burağın soyledıklerı mantıklı gelıp galıba bu ortalıgı karıstırmak ıcın dıye dusundum.
    Kılıcdaroglunu basa getırelım o cözecekse getırelım,Erdogan cozecekse getırelım(ZATEN bASTA)Bahcelıde cozecekse getırelım yeterkı cozulsun su pkk.
    Bu harekattan bır sey cıkmaz dememın sebıne gelınce 26.kEz yapılmıs Emeklı askerlerın (Pamukoglu,Evsanevı albay Sarı zeybekı) dınledınızmı hıc adamın dedıklerını dınlersenız harekattan cok fazla umutlu olmayısımı anlarsınız.
    Adamların dedıgı su bu harekat uzun ve ılerı mesafelı olacak bır operasyondegıl cunkı kıs gelıyor ,çünki kuzey ıraka 5 km gırmısız daha fazla gırmemıze ırak ve abd ızın vermıyormus ve oyle magralar varmıskı gırısnden gırıyorsun yerın dıbıne gıdıyor 2 km sonra baska yerden cıkısı var.Opersyondakı askerler orayı pkk kadar ıyı bılmıyor ucak bombalıyor adamlar 3 km baska yerden cıkıyor .Kıstan dolayı tsk ılerı sınır ussu Zap,Avasın,Hakurk kurmadıgı surece ılerıye donuk kesın cozum olmaz dedıgınden dolayı bu opersyonlar tam olarak bıtırmeyecektır dıye dusunuyorum .
    Daha gecen gun agır darbe verdık dedık 24 sehıt bız verdık bu nasıl agır darbe ,İstıhbarat uyarmıs 2 ay once ne yapmısız hıc bırsey Docka ½ gunde kuruluyormus,havan topları 1 gunde bunlar nasıl gorulemedı .
    Askerın tekı cıktı Cukurca saldırında konustu alaya sardırı var ,zor durumdayız dıyoruz alay destek gondermemıs demıs gazetede (dunkı haberturk) ,heronlarda pkk lıları gorup ''Bunları bıızmkılerın ustunden cek yoksa cok zaiat verecegız'' dıyen ust rutbelıye ne oldu ben bılmıyrum,vatana ıhanetten yargılandımı yoksa gorevdemı halen ? hayal kurmak yerıne ,gercekelerı goruyorum bana kalsa o magralaraa napalm bomboası veya sınır gazı bombası salar alayını yok ederım dunyada ne derse desın ,israıl yapıyorda benmı yapmayacagım 2 gundur haberlerı ızlemıyorum tv de sınırden ,Acılım rezaletınden sonra ,ser bırakılan pkklılardan sonra ve 2001 de 20 sehıt varken 2011 de 1012 sehıt oluyorsa kım basta olursa olsun suphe ıle bakarım beyler su an bastakı ınsanları sorgularım bu sehıtlerden dolayı bu akp,chp,mhp de olabılır baskasıda, gıden sehıtın partısı yok ,o anaların partısı yok sıyası dusuncesı yok tek dedıkelrı oglum öldu .Bır ermenı oldu tum mıllet sokaktaydı olayın oldugu gun kızılay meydanında bulundunuzmu acaba kımse yoktu 100 kısı vardı tas catlasın 200 kısı okadarda yoktu ,dedıgınız gıbı bıraz gaza geldık
    Bu arada bıraz fazla sıayasıye cevırmıs olabılırm konuyu sızler haklısınız abarttıgımdan dolayı onuda mazur gorun lutfen
    Konu ZAK1980 tarafından (22/10/2011 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

3. Bu mesajı için 3 kişi ZAK1980'ye teşekkür etti:

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Zeynel bey bu haberi siz yapmadınız Sizde başka biryerden buraya aktardınız Ayrıca bu haber internette gezinti yapan herkesin bir yerde bir şekilde karşısına çıktı Özellikle sosyal paylaşım siteleri bu haberle çalkalanıyor Sizin hiçbir suçunuz yok Yalnız bazı arkadaşlarımız bende dahil tabiki bu tür haberlere karşı tepkimizi koyarken bazı arkadaşlar tarafından "aslında haberle değil sadece hükümeti eleştirmek için" yaptığımızı düşünüyorlar Bugün herkeste suç payı vardır ve en büyük pay dünyanın en gelişmiş veya gelişmemiş ülkelerinde olduğu gibi ülkeyi yönetenlerdedir Bugün memleketi yönetenler benim düşüncemdeki insanlar olsun olmasın ilk sorumlu hükümettir Sorumlu demek suçlu demek değildir Ha bazıları için suçlu da olabilir bazılarına göre suçsuzdur ama sonuçta SORUMLUDUR Ayrıca hükümeti eleştirmek için tepki yapıldığını düşünen arkadaşlar ise şunu bilmelidir Gelinen şu noktada hala bu arkadaşlar hükümetin ve üyelerinin yıpranmamasını sağlamakla uğraşıyorlar Bilinçli bir vatandaş kendi düşüncesinde olsun olmasın eleştirisini yapabilmelidir Zaten en büyük sorunumuzda bu aslında Benim düşüncemdeki yaptıysa "yanlış yaptıysa da önemli değil" benim düşüncemde olmayan iyi birşey yaptığında bile "kötü yapmış" diyenlerdir
    Doğrusu ise kayıtsız şartsız savunmamak hatalarını da söyleyebilmek diğer taraftan ise kayıtsız şartsız karşı çıkmak değil iyi taraflarını da söyleyebilmektir
    Konu ozay06 tarafından (22/10/2011 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Haber doğrumudur bilmiyorum ama yakın zamanda Şırnak Uludere de askerliğimi yaptım. Uyurken silahlarımız ranzamızın başucunda asılı olurdu ki baskın vs olursa anında tepki verebilelim. Aynı şekilde 4 jarjör mermimizde sürekli yanımızda olurdu. Silahlığın sorumlusu bir rütbeli ve bir er vardı. Ama sabaha kadar süren bir çatışmadan bahsediyoruz. Sabaha kadar süren bir çatışma demek yüzlerce mermi demek, ikmal yapılmadan olmayacağı kesin. Birde silahlarımız çok eski bu bir gerçek. Bakımı doğru düzgün yapılmış AK47 lerin yanında bizim 20 yıllık G3 ler biraz hantal kalıyor.

Birde Onur Kaya'nın dediği gibi gecenin o sessizliği içinde 1 mermi atılsa bile tüm birlik ayaklanır. Tek bir atış bile o sessizlikte roket atılmış etkisi gösterir.
    Konu SKELETER tarafından (22/10/2011 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

helıkopterlerıımz sabahtan berı les tasıyorlar......durmak yok....son aldıgım bılgı 49 du saat18 ıtıbarı ıle.....bu kadar cabuk ureyen bır vırusu bıtırecegız insallah,,,,( bılgıler kesındır)
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

7. Bu mesajı için 6 kişi uzuncocuk'ye teşekkür etti:

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    helıkopterlerıımz sabahtan berı les tasıyorlar......durmak yok....son aldıgım bılgı 49 du saat18 ıtıbarı ıle.....bu kadar cabuk ureyen bır vırusu bıtırecegız insallah,,,,( bılgıler kesındır)
    Tövbe tövbe ule agzımı bozacam gece gece sımdı.Geberıp gıtmısler kım cıkarttıysa gıtsın leslerını onlar alsın bu ******lar ıcın bırde devletın helıkopterı benzın yakıyor yasarken vatana bır hayırları dokunmamıs geberıp gıttıler cesetlerı bıle vatana zarar verıyor halen neyıne topluyorsunuz bırakın dagdakı hayvanlar yesın
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Şehitin mezarı olur..
    Leşin olmaz...
    Biz bu leşleri taşıyıp ta ne yapacağız merak ettim şimdi...
    Başlarının ezildiği yerde dursalar geri dönüşüm açısından en azından tabiata faydaları olurdu...

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar 1 tanede olsa 100 tanede olsa giden bizim canımızdır. önemli olan bizim bu durum karşısında ne yaptığımız, ne yapabileceğimizdir.

Serkan İşler
    gNeLL srkn15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 69

87 değildir ya olsa ayaklanma olur. bu ülkede muhalefet ne işe yarıyor Allah aşkına fakir fukara bile olsa şehit aileleri, gider medya şu bu çıkarır meydana mualefet yapmasa taraf yapar yine çıkarırlar meydana ne bileyim.

mualefet yapar gerçekler bilinsin diye çıkarır, taraf yapar provakasyon olsun diye çıkarır ama çıkarırlar yani rahat olun. şehit cenazesini saklayamazlar öyle lafla. bence abartıyorsunuz.
    Konu srkn15 tarafından (24/10/2011 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Operasyonlar bıtmıs hanı sonuc alınıncaya kadar oradaydık 5 gundemı sonuc alındı acaba opresyonlar bıttı çünki gündem degıstı 24 sehıt unutuldu haberlerde sımdıkı gundem deprem 5 gunde vatandasın havası alınıyordu deprem oldu hava kalmadı ,bu opersyonlardan bırsey cıkmaz demıstım ben zaten

Çukurca'da operasyona giden askerler birliklerine döndü.

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, 24 askerin şehit olduğu saldırının hemen ardından Kazan vadisinde başlatılan geniş kapsamlı operasyon sona erdi ve askerler birliklerine dönmeye başladı.
    Çukurca İlçesi’nde 24 askerin şehit olduğu 18’inin de yaralandığı saldırının ardından, Kavuşak Bölgesi’ndeki Keklikkaya ve Kazan Vadisi’nde başlatılan geniş kapsamlı operasyon, bugün sona erdi. 5 gün devam eden ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in bizzat koordine ettiği operasyona katılan askerler, Sikorsky helikopterler ile Çukarca’daki 20’nci Sınır Jandarma Tuğayı ile Hakkari Dağ ve Komando Tuğay’ına taşınıyor.
    KAYNAK:
    m.milliyet.com.tr
    Zeynel KARACAN

Feyyaz Yavuz
    FeyyazYavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10
    Edilen teşekkür: 218

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Operasyonlar bıtmıs hanı sonuc alınıncaya kadar oradaydık 5 gundemı sonuc alındı acaba opresyonlar bıttı çünki gündem degıstı 24 sehıt unutuldu haberlerde sımdıkı gundem deprem 5 gunde vatandasın havası alınıyordu deprem oldu hava kalmadı ,bu opersyonlardan bırsey cıkmaz demıstım ben zaten

Çukurca'da operasyona giden askerler birliklerine döndü.

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, 24 askerin şehit olduğu saldırının hemen ardından Kazan vadisinde başlatılan geniş kapsamlı operasyon sona erdi ve askerler birliklerine dönmeye başladı.
    Çukurca İlçesi’nde 24 askerin şehit olduğu 18’inin de yaralandığı saldırının ardından, Kavuşak Bölgesi’ndeki Keklikkaya ve Kazan Vadisi’nde başlatılan geniş kapsamlı operasyon, bugün sona erdi. 5 gün devam eden ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in bizzat koordine ettiği operasyona katılan askerler, Sikorsky helikopterler ile Çukarca’daki 20’nci Sınır Jandarma Tuğayı ile Hakkari Dağ ve Komando Tuğay’ına taşınıyor.
    KAYNAK:
    m.milliyet.com.tr
    nereye operasyonlar bitti, şimdi haberlerde son dakika olarak geçiyo tanklar ırakın haftanin bölgesine doğru köprüler kura kura ilerliyorlarmış? hatta haberi yapan muhabir bile kuzey ıraktan bağlanıyoruz dedi..
    ne gerek var böyle yalan haberlere inanıpta burda çıkıp ateşli ateşli yorumlar yapmaya?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123