bende abartı olduğunu düşünüyorum kimsenin böyle bişeyi saklamaya gücü yetmez düşüncesindeyim,ama ola ki olursa sayıdan dolayı değil saklandığından dolayı millet ayaklanır(bende dahil) zira şehit 1 de olsa 87 de olsa içimizi yakar!
Printable View
bende abartı olduğunu düşünüyorum kimsenin böyle bişeyi saklamaya gücü yetmez düşüncesindeyim,ama ola ki olursa sayıdan dolayı değil saklandığından dolayı millet ayaklanır(bende dahil) zira şehit 1 de olsa 87 de olsa içimizi yakar!
arkadaşlar allah korusun yalan veya doğru tartışmaya gerek yok zaten içimiz derin bir acı içinde
BEN GÖRMEDİM YA SİZ?
Neden hiç Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nden şehit cenazesi kalkmaz ???
Neden hiç gözlerinde siyah Gucci marka gözlükleriyle "Vatan Sağolsun !" diye bağıran şehit anneleri görmeyiz ???
Neden hiç oğlunun cenazesinde "Beni de alın askere !"...
diye bağıran Mercedesli babalar olmaz ???
Peki, ya zenginlerin çocukları nerede yapar askerliklerini ??? Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, zengin bir ailenin çocuğu ile fakir bir ailenin çocuğu ne doğarken yanyana gelirler ne de ölürken !
Siz Hiç VİLLA'dan Çıkan 'ŞEHİT' Cenazesi Gördünüz mü ?
Askere gitmemek için aşırı kilo alan o kadar çok genç varki çevremde,selam dahi vermeyi kendime eziyet olarak görüyorum...
TSK'dan operasyon açıklaması
Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
1. 20 Ekim 2011 tarihinde yapılan açıklamada, yurt içinde ve yurt dışında beş ayrı noktada 22 tabur ile operasyonların devam ettiği belirtilmiştir. Medya organlarında, bu açıklamamızın yanlış yorumlanarak, yapılan operasyonların tamamının yurt dışına yönelik olduğuna dair yazı ve yorumlara yer verildiği görülmüştür.
2. Kara ve hava operasyonlarının büyük bir bölümü yurt içinde, ağırlıklı olarak Çukurca bölgesinde sürdürülürken Irak Kuzeyinde, sınır ötesinde birkaç noktada kara ve hava harekatına devam edilmektedir
ARKADASLAR TSK KANDILE GIRIP BU OLAYI COZECEM DEMEMIS BASIN ABARTMIS
BU OPERSYONLARDAN BISEY CIKMAZ KIS GELDI ZATEN INLERINE CEKILIP KARLAR ERIYENE KADAR CIKMAZLARDA BIZIM MILLETTE UNUTUR GIDER BASBAKAN KANDILE GIRECEM DIYEMEMISTI ZATEN GIRDIGIDE YOKMUS DIGER 25.OPERSYONDAN BIR FARKI YOK ANLASILAN MILLETIN GAZINI ALMAYA YONELIK BIR OPERASYON BU
Yiğit bulut şu anda habertürk te konuşuyor.Adam bence çok güzel konuşuyor.Söylediği sözlerden en dikkatimi çeken cümlesi bugün pkk nın üst düzey yöneticilerinden sadece bir tanesi kürt kökenli 3 tanesi türk kökenli diyor.Evet arkadaşlar milleti birbirine düşürmek isteyen bazı kesimler direk bu meselenin kürtlerden kaynaklandığını söylüyorlar.Benim evimin karşısındaki kürt komşum benden önce evinin çatısına bayrak çekmişken yolda gördüğüm ilk kürde nedir sizden çektiğimiz demenin mantığı nedir?PKK nın elimdeki bot amerkan malı elindeki bomba fransız malı silahı alman malıyken birbirimize düşmenin mantığı nedir.Belli ki bazı devletlerin öncülüğünü yaptığı organize bir saldırının hedeeyiz.Önce bunları anlamamız lazım ama hiç umudum yok.Bugün meclisteki chp ve mhp li milletvekilleri bu durumdan nasıl faydalanırım diye kendini paralıyor.
pkk meslesini bütün kürtlere maledenlere soruyorum. BU KADAR ÖNEMLİ BİR MESELEDE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMAMIZ GEREKİRKEN BİZ TÜRKLER NEDEN BU MESELEYİ İÇ POLİTİKA MALZEMESİ YAPARAK BİRBİRİMİZİ YİYORUZ ACABA?
Esas bunu sormak lazım.Ne kadar zafiyet olursa olsun ne kadar yapılan yanlışlık olursa olsun ben de eleştirim ama bu meseleyi halledecekse yine bu hükümet çözer .Mecliste gerginlik çıkararak sokakları harekete geçirmek isteyenler değil.
ben hep sunu dusunmusumdur.turkiye dünya capında onemlı bir ulke ve Türkiyeyi ele gecirmek isteyenlerin piyonu pkk olarak dusunuyorum.yataklık edenlerde bunlar diye dusunuyorum
Bu hukumetın bır seyı çözecegi yok Yunus sen duydunmu Basbakanın Çözüm Fikrini şöyle yaparak çözecem dedını ,guneydoguya fabrıka yapıp ıssızlerı ıs sahıbı yaparsam daga cıkmaz dedımı, kandıle gırıp orada üst kuracagım dedımı basbakanın çözumunu hangı bırımız bılıyor ,bır cozumu yokkı acıklayacagı daha dun pkk agır darbe aldı dıyordu 2 gun sonra 24 asker sehıt ,ramazanda opersyon yapmam mubarek ay dedı,2 gun öncekı acıklamasında dıye bıldımı kandıle gırıyorum dıyemedı ,suanda yapılan opersyonda yurt ıcındeymıs kuzey ırakta cıddı bır sey yapılmıyormus genel kurmay acıkladı.
Dun aksam Kılıcdaroğlunu dınledım 10 dk falan 32.gunde basbakana cozumunuze destek verecegım dıyorum çözumunuz nedır dıyorum ses yok,benım dusuncem bu bbu cozum olurmu dıyorum onada katılmıyor ,bu yapılan opersyonda halkın gazını almaktan ıbaret degıl basbakan basın acıklaması yapıyor 24 sehıtın ardından anında muhalefet partılerını sucluyor (chp-mhp) sen daha yenı acıklama yapıyorsun adamlar evınde oturup senı dınlıyor bır elestırıde bulunmamıslar dahı ama sen halen kendı acızlıgını bastırmak ıcın muhalefete yuklenıyorusn .
Basbakan sunu dedımı hıc kılıcdaroğlu,bahcelı gelın bakalım yanıma terore karsı ucumuz toplanalım bırakalım partı ıslerını bu vatan meselesı beraber ortak bır mucadele yapalım dedımı bugune kadar.
Adam halen acız acız konusuyor dıyemıyor kandıle cıkıp bu ısı bıtırecem dıyemıyor.Kandıle cılamıyorsan hakkı sınırının dıbınde kuzey ıraktakı seytan ucgenı denılen bolgeyı (zap,avasın,hakurk) elımızde tutsak pkk nın elı ayagını kırmıs olacakmısız bunu dahı yapamıyor yaptıgı muhalefetı suclamak,Ataturkçü ,kendıne muhalefet askerı hapse atmak ,zam yapmak,araba ,ucak alıp,yandaslarını zengın etmek .
Meclıste bır komısyon kurulsun herksten esıt katılımla mucadele etsın bunu mhp-chp onerdı basbakan neden bu onerıyı kabul etmıyor.
9 yılda pkk azdı bıten pkk azdı bıtırmek ısteyen ınsan bıtmısı gomerdı bıtmısı yaratmazdı yenıden
Coğrafi konumumuzdan dolayı diğer devletler elbette oyunlar oynuyacak ama bizim bu oyunlara gelmememiz lazım ..
Valla abi sana ne kadar bir şeyleri anlatsam da sen yine başka bir yönden eleştirirsin.Ak partiye karşı güçlü bir önyargının olduğunu düşünüyorum.Yazdığın mesaja karşılk bir sayfa yazı yazarım ama olaylara önyargıyla yaklaştığını düşndüğüm için yazmayacağım.Hükümetin birşey yapamayacağı sözüne kesinlikle katılmıyorum.Bugün pkk nın resmi internet sitesi pkk nın 7 üst düzey yöneticisinin öldürüldüğünü 200 ün üzerinde ölü olduğunu yazmış.Tv 8 de haber olarak verildi.Birşey yapmayan hükümet pkk ya nasıl bu kadar zaiyet verdirir.Bu muhalefetin devleti milleti falan düşündüğü yok.Yaptıkları tek şey şehitler üzerinden siyaset yapmak.
zeynel bey burası siyaset forumu değil yazdığınız kaynağı belirsiz mesajlar haber içeriğinden çok siyaset içeriyor umarım bu mesajlar yüzünden site yöneticilerinin kapısı çalınmaz.
kim yolladı sana bu sms i
nette de butür haberler dönüyor ve haberin kaynaklarına bakıyorum hep aynı tarz ın ürünü
şehit sayısının sizce gizlenmesi nekadar doğru
mantığınız el veriyormu?
hangi memlekette sessiz sedasız gizli gömülmesine izin verir bir ana baba evladını?
bu haberi sehit anne ve babaları komşuları sen ben görüp te saklarmıyız?
nasıl bir düşünce ile bunlara inanıyorsunuz anlamıyorum (sözüm bu söylentilere inananlara...)
ya zeynel ıkı gundur yazıyorsun cızıyorsun kımse acısından sesını cıkartmıyor sende ortalıgı bos buldun hem nalına hem mıhına vuruyorsun.bak arkadasım bırtek senın canın yanmıyor herkezın canı yanıyor.hepımız uzgunuz hepımızın acısı var.
sana kalsa hukumetı yıkalım.basbakanı asalım.kılıcdaroglunu basbakan yapalım eee tamam oldumu sen ulke yonetmeyı kolaymı sanıyorsun bır basbakan cıkıp bız su gun suraya saldıracagız.su gun surayı bombalıyacagız dermı.muhalefet destek verecekmıs.ılla 24 canımız gıttıkten sonramı aklı basına geldı destek vermek. okadar bu vatanı mılletı sevıyolardı neden secımlerde daha duzgun calısmadılar neden secımı kazanmadılar.bunlar burada konusulacak konular degıl burası sıyaset formuda degıl.bende senın gıbı ankaralıyım ınsallah gelır bır gun cayını ıcer daha uzun konusuruz....
bu arada bu mesajlar ve sehıt sayısı ıle ılgılı mesajlarla ılgılı heryerde yalan haber oldugu yazıyor aksıde ıspatlanmadıgı surece benım ıcın boyle kalacak.sende kesınlesmeden gaza gelme.....
zengın cocukları okudugundan unıversıte mezunu olan da ya kısa donem yada stegmen oldugundan onlarda astegmen harıcı dag gormedıgınden pek sehıt olmazlar.... garıban aıle cocugunu okutamadıgından yada cocuk ufuga bakıp okumak ıstemedıgınden askerde er oluyor ... torpıle gelınce altına ımzamı basarım anlatsam oooooooooooooooooooo...... ama zengınlıkle pek alakalı degıl olay......
bülent arkadaşım haklısın takip ediyorum zeynel adlı şahısın yazılarını hükümete oy verenlere hakeretler kaynağı belirsizsiz haberlerle resmen forumu siyaset meydanına çevirdi forum yöneticileri ses çıkarmıyor ayıptır şehidlerimiz üzerinden resmen siyaset yapıyor bu şekilde olursa ben bir daha foruma girmem
*** kardesım zengın olupta okumayan yok varda yok bızım patronun oglu özel bır unıv hazırlıgını 3 senede gecemedı sonra bırını buldu adam tofel gıbı sınavların artık pırı olmus kısı bası 2.000 tl mı nerdı cocuk 2 yıl once adam buna sınav taktıklerını ne yapması gerektıgını gosterdı elemanda gırmıs ıyı bır not almıs bazı sınavlar da ıyı not alırsan unıv.hazırlıgını olumaya bılırmıssın bu salakta 1 sınıfa gectı artık unıv.kac sende bıter .
Bu arada benım arkadasım kktc de bır arkadası vardı kız kayıt ıcın ve aradonem ve yıl sonu olmak uzere 3 kez gıder gelırdı kız mezun oldu .Benım arkadas var unıv.okumadı 5 yıldır yurt dısında bır ınsaat fırmasında calısıyor gelınce bedellı yapacak askerlıgı
sayın zeynel arkadasım:
sıyaset guzel bırseydır tabı duzgun edepli ve saygılı bır sekılde yapılırsa burada yapılan sıyset degıldır.bır haber yapacaksan oncelıkle kaynagın saglam guvenılır olacak.bır haber ı yayınlayacaksan o kaynaga guveneceksın.ortaya atlayıp ınsanların zaten hasas oldugu gunlerde bu tarz konusmalar yapıp bu tarz konular acarsan ınsanların en hasas oldugu duygularla oynamıs olursun.buda bızım forumumuza ve bızım arkadaslarımıza yakısacak bır sey degıldır .
lutfen konu acayım bırseyler yapayım gıbı dusuncelere kapılıp ınsanların sıyası,dini ve mezhepi duyguları ıle oynamıyalım.bazı kısımlar kabul etmesede bu ulkede demokrasi var ısteyen ıstegı partıyı veya sıyası gorusu savunabılır bundan dolayı kımsenın hakaretıne ve saygısızlıgına mazur kalmak zorunda degıldır.....
gun bırlık beraberlık gunudur kavga ve dovus gunu degıldır.sen ben kavga edersek dusman sevınır.bızlerde buna fırsat vermıyecek kadar akıllı ınsanlarız......
Bülent ÖZDEMİR
0533-4761248