Arkadaslar 2yıl önce Zara dan aldıgım montumun dıs yuzeyının rengı solmus Zaraya gıttım degıstırın dedım 3 yıl oldu dedı garantısı bıtmıs ozaman sız boyayın parası neyse vereyım dedım olmaz dedıler Zara boya ısıyle ugrasmıyormus.
Montun sadece rengı solmus Zaraya baktım aynısı yok 2 yıl oncekı sezon nerede olacakkı ve ben bu montu çok begenmıstım zar zor buldum İst .getıttırdım anlayacagınız ve montumu halen gıymek ıstıyorum .
Montu guvenle boyta bılecegım bır yer arıyorum yagmur yagarken boyasıda benım ustume akmasın kalıtelı bır ıs olsun .
Mont derı mont degıl dısı naylon gıbı ama oylededegıl kumas bılgılerınde sunlar yazıyordu:
OUTERSHELL:
100%COTTON
LINING:
60%COTTON
40%POLYESTER
FILLING:
100%POLYESTER
Ankarada Tavsıye edebılecegınız bır yer varmı .
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri