Siz üzerinize düşeni yapın mutlaka buradan ya da şikayetvardan yorumlarınız üzerinden etkilenip tercihlerini tekrar gözden geçirenler olacaktır. Tüketiciler de artık bilinçlenmeye başladı. Artık ürün alırken kılı kırk yarıyoruz
Printable View
bu arada şikayetvarda yayımlanmaya başladıktan sonra en geç 2 gün içinde dönüş yapıyorlar. yazılı ya da telefonla.
umarım PHILIPS bu ayıptan dönüp doğruyu bulur. o şova kanıp , o kadar parayı PHILIPS TELEVİZYONA bağladık, ama düştüğümüz duruma bak, hem şovla hem paramızla rezil oluyoruz. şaka gibi olaylar inanın midem kalkıyor olayı anlatınca. o kadar tiksindim artık.
Herşeyden önce çok geçmiş olsun. Kızınıza bir şey olmaması bu kötü olayın güzel yanı.
Allah korumuş.
Bende yılbaşından önce hepsiburada'dan Phılıps LCD TV aldım ve çok şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Darbe olayına gelince 18 aylık yeğenim ve 20 aylık komşu kızının darbelerine maruz kaldılar. Hatta o kadar sert vurdular ki sehpadan düşecekti. Zeynel'inde dediği gibi ellerinde oyuncak vb.. bir şey var ise onun sert bir kısmı denk gelmiş olabilir.