D900 derim başka bişi demem..yakışır ali abime :D
Printable View
D900 derim başka bişi demem..yakışır ali abime :D
Abi sen 3310la bu sene sonuna kadar biraz daha idare et bu alet Türkiyeye geldikten sonra çok pişman olabilirsin. Bende 6230i kullanıyorum bu sene telefonu değiştirmeyi düşünüyodum bu makinayı gördükten sonra vaz geçtim.
Şu videoları bi seyret https://www.youtube.com/watch?v=y8MB...elated&search= sonra karar ver.
Üstelik fiyatları 4gblık 500dolar 8gblık 600dolar. Dünyada 300milyon satması hedeflenmiş. İpot, navigasyon, wirelestan internete bağlanma, film seyretme(video), 2mp kamera, harekete duyarlı ekran gibi özellikleri barındırıyo gerçekten müthiş bi alet. Ben nette biraz araştırdım iphone nun biçok özelliği daha Türkiyede kullanılamıyomuş ama teknolojik olması herşeye yetiyo. 2 kötü özeliğini daha duydum pilini kendimiz çıkartamıyomuşuz ve exel dosyalarını açmıyomuş.
Yahu arkadaşlar yazdıklarınız için teşekkürler,fakat en son yazdıklarım uçmuş. Biraz bilgiye ihtiyaç var.
Böyle giderse 3310 a talim devam edecek.
Fakat SonyEriccson K750i nasıl bir telefondur--kullanan arkadaş varmı-yada bilgisi olan?
Netten araştırdığım kadarı ile fiyat/performans oranı iyi denilebilir.
Varmı fikri olan?
iphone dehşet makina ama bence o parayı haketmez.
microab abi bana sorarsan kamera dısında tum ozellilkleri iyi olsun kamera (vga)
hem gorunus olarak cok guzel hem de fıyat acısından iyi bi telefon arıyosan samsung yenı tel cıkarmıs ( iyi reklam yaptık :) ) e250 modeli bi arastır istersen fiyatı 360-400 ciwarı ben alcam kısmetse cok begendım ben pek kamerayı onemsemıyorum o yuzden
Ozy sen ne diyosun nasıl haketmez o parayı 8gblık dokunmatik bilgisayar alıyorsun 2mp kamerası var yapma gözünü seveyim 600dolar. Şimdi gitsen 600 dolara nokianın hangi takoz modelini alırsın. Dün gazetede okudum apple iphone için bi ceptelefonunda 500 farklı özelliğin patentini almış. Şimdi nasıl o canım makina (artık iphone a ne diyeceğimi şaşırdım) 600 doları haketmez diyosun.
https://www.hepsiburada.com/productD...d=telcepnokn73 şu telefon bile neredeyse 700 dolar bide buna 1glık kart alsan aşağı yukarı 725 dolarki yinede özellik olarak iphonun yanından bile geçemez.
abi şöyle amerikada dolar bazında çıkan apple ürünleri türkiyeye euro + kdv biçiminde geliyo. bir diğer noktada yazmayı atlamışım ancak o tipte bir cihaz haketmiyo o paraları diye düşünüyorum. yoksa ben bir teknoloji manyağıyım ev de teknoloji çölüğüne dönme yolunda ilerliyo :D
amerikadan getirme olursa düşünürüm tabii ama ipodu satmam lazım :D
samsung E900 tek geçerim tek eksiği radyo..
bu konuda SE:outtahere: W810i şiddetle tavsiye edilir,joystick sorunu da yok,aranılan herşey mevcut ve bu aralar en çok satanlar arasında,yani oldukça popüler.
6600 dan w810 a geçtim. şarjı süper ses süper. kibar çok memnunum
D600 kullanıyorum, oldukça memnunum...
d820
SAMSUNG E250 Tavsiye ederim özelliklere dikkat..
https://www.hepsiburada.com/productD...=telcepsame250
sonyericsson bu modellerde joystık kullanmadığı için w810 larda bu sorun olmuycak ;) doğru seçim sadece bir süre sonra white light arızası verebilir ekranın beyaz bi şekilde kalabilir onuda cok kısa bir sürede serviste çözerler.zaten o arızada ilk cıkan yazılımlarda ..