tebrikler :)
Printable View
tebrikler :)
Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim çok güzel bir duygu olmalı
tebrik ederim allah analı bablı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin çocuk daha şimdiden şanslı çünkü babasının arabası punto:D
çok çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütür inşallah sağlıklı bir şekilde :)
Gözün aydın.Allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin.
Allah bağışlasın,süper bir duygu.Benim de 19aylık kızım var şimdilerde uyandığında beni öpmezse olmaz yani.Dünyalara bedel onlar...
Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün.
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. o heyacanı iyi bilirim benimde 6,5 aylık kızım var..
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olur İnşallah.
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün...
gözünüz aydın Allah uzun omur versin anali babali buyutsun
herkese iyi dileklerinden doşayı çok teşekkür ederim. ancak bu sırada 2 şeyi farkettim. forumumuzda oldukça çocuk sahibi insan varmış. ikincisi ise burası gerçekten aile gibi, daha benim öz dayılarım teyzelerim vs arayıp hayırlı olsun demedi, ama forumda 2 sayfa tebrik mesajı var. bu durumun kıymetini bilmek lazım.
tekrar teşekkür ederim.
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.
gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun şimdiden Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıkla bir an önce bebişinize kavuşup, kucaklaşmanız dileğiyle...
Gözünüz aydın Nasıl bi duygu ki böyle içinizin kıpır kıpır oldugunu taa buralardan hissedebiliyoruz :)
Allah analı babalı büyütsün.İlk çocuğunuzsa hayatınızın dönüm noktası,önümüzdeki haftalar hep ilklerle geçecek,güldü,ses çıkardı derken hayatınızın en keyifli günleri akar gider,keyfini çıkarın.
Vatana millete hayırlı olsun.. inş. bizlerede nasip olur :)
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olur inşallah :) Tam 30 gün önce ben de baba oldum, o kadar güzel bir duygu ki, anlatmam mümkün değil... Doktorunuzla ya da sağlık ocağı ile yakın temasta olun, bu günlerde her şey çok önemli sormak, sormak, sormak lazım... Bir de yeni doğan sarılığı yüzünden ( ki gayet normal birşeymiş ama ) 2 gece ayrı kaldık 3 ncü gününde oğlumuzdan, çok zor saatlerdi. İlk ay bebek uyanmasa bile 2 saatte bir uyandırıp emzirmek lazımmış, dikkat edin... Gerçi siz sorup soruşturmuşsunuz ya da uzun uzun anlatmışlardır belki ama kusuruma bakmayın yazmak istedim. :)) İyi günler...