arkadaşlar olay nerde olmuş bılmıyorumama sonuç çok vahım motoru kullanan kişi ve arabanın içerisindekiiki kiş yanı toplamda 3 kişinin öldümüyle sonuşlana ır kazaymış başka bır forumdan aldım resım ve haberı sizlerlepaylaşmak istedim((((
![]()
arkadaşlar olay nerde olmuş bılmıyorumama sonuç çok vahım motoru kullanan kişi ve arabanın içerisindekiiki kiş yanı toplamda 3 kişinin öldümüyle sonuşlana ır kazaymış başka bır forumdan aldım resım ve haberı sizlerlepaylaşmak istedim((((
![]()
off off off çok kötüymüş gerçekten.De dikkatimi çekti o araba evin içinde filan mı?![]()
Sergiliyorlar galiba
Garip bir kaza? Motorun lastiği de tertemiz?
Teşekkürler Vedat
arkadaşlar lastiğin temiz olması normal bu kaza almanya'da olmuş, cesetler paramparça olmuş arabanın içinde. o yüzden aracı deli gibi yıkamışlar ve alman trafik polisi ibret olsun diye sergilemiş. sanıyorum bir kavşakta ışık ihlali var, motorsiklette çok hızlıymış. kaza gerçek yani.
allah korusun yaaa
motor kullanmayı bende seviyorum ama hız tutkusunu tetiklediği için almaya hiç cesaret edemedim ancak arkadaşların motorlarını kullanarak tatmin ediyorum kendi mi oda yavaş yavaş kullanarak tabii
allah hepimizi korusun
Eyvah eyvah felaket bir görüntü.
3 sene olmustur bu mevuzuallah rahmet eylesın ...
valla cok kotuya allah korusun herkesı![]()
Cok felaket bir kaza olmus...
of ki n off. berbat bi kaza..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri