İbrahım makınaya baktım ıyı makına bır ustu yada 1-3 makına ustu zaten i7 ye gırıyor yengenın ısını gorur senınde kafan rahata kavusur.
Akşam üzeri hatunla Laptopı sen kullanacaktın ben kullanacaktım yüzünden tantana ettik. Sony Vaionun bilmem ne modeli 3sene önce batan Mavi Bilgisayardan 2.5 milyara almıştık. Her neyse hatunla tartışınca Doğubeyazıttaki Migrostan 1.299liraya 12 taksite hatunun kredi kartıyla DELL İnspiration 5010 aldım. İnanın ne özelliğine baktım ne fiyatına. Aşağıdaki linkteki zımbırtı
Dell inspiron 5010 (46H43) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
İbrahım makınaya baktım ıyı makına bır ustu yada 1-3 makına ustu zaten i7 ye gırıyor yengenın ısını gorur senınde kafan rahata kavusur.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Hayırlı olsun iyi makine. Bende geçen yıl toshibanın qosmio serisinden almıştım nazar değmesin çok memnunum..
BY Turbo SPORT 150 HP
Senı goturur bu makına uzun sure ıyı yapmısısn dellı almakla pıl omru ıyıdır.
Fena bırsey degılde ne yapcan benım makına asus f8sn intelcentrıno t4800 ıslemcı ustunde wın7 ultımate ayrıyetten sanalda 2003 server 5 adet bır xp yı aynı anda calıstırıyorum makına kasılmıyor en fazla 8 sıstem calısabılıyor dahada calısıyorda kasılıyor 3 yıllık makına senınkı daha ıyı ve ustun ozellıkte sende fena degıl dıyorsun)
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
benim şu an kullandığım makina ile aynı özelliklere sahip ama benim ki casper 3 senelik..özellik bakımından fena değil fiyat da fena değil güle güle kullan hocam..
Hayirli olsun gule gule kullan....
Hocam hayırlı olsun... Bence güzel tercih.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri