Bence verilmez haşat ederler kiralık aracı.
bu aralar bazı kısılerden kıraya arac verme hususunda bazı seyler duydum .... sartlar ve sozlesmeler ıyı ımzalanıp arac kaskosu kıralama klozu ıle yapılıp arac ıcın ımzalanan sozlesme geregı toplam tutar şırket tarafından tarafımıza senet karsılıgı verılıyormus. eger sırket aylık tutarı 2 kez ustuste yatırmazsa senet ıcın ıslem yapılabılmesı ıcın noter onaylı sozlesme yapılıyormus. arac gızlıden kıralık olmuyormus. bana su an baskı var bu hususta. kıa venga 128 ps aracıma aylık 2000 tl vermeyı kabul edıyorlar. ama kararsızım .
Bence verilmez haşat ederler kiralık aracı.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Uzun dönem kiralamayı düşünüyorsanız mantıklı tabi.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
çok iyi araştırın bence.Bu kiralamacıların çoğu sağlam iş yapmazlar. ve sahtekardırlar.Karşılıksız çek senet verirler. İcradan sahtekarlıkla araba alırlar,bugün arabanızı alır yarın ortadan kaybolurlar vesaire vesaire. ben olsam güvenmezdim. çünkü zamanında benim sütten ağzım yandı.
aracın bakımı kaskosu sigortaları ve lastik değişimlerini siz yapacaksınız....
aslında çok mantıklı bir iş ama piyasada çok büyük firmalar varken size teklif vermeleri ilginç...
ayrıca aylık kira bedeli aracın kasko bedelinin %3 olarak belirleniyor...
Keyif BMW'Dir...
bana soylenen( arkadaslarım tarafından) aracın sanırım kıralama kaskosu 4000 tl cıvarında, kasko , sıgorta, bakım dahıl 2000 tl. ama bunlar dusulup bu fıyat olabılır mı dıye dusunmeye basladım yazdıklarını okuyunca.
bu arada bıze arac ıcın teklıf veren kısı bır sırket sahıbı ımıs. 90 araclık kucuk bır fılosu varmıs ankarada ımıs . aslında arastırılabılır bır husus. yada benı ayak ustu yıyorlar su an beraber calıstıgım arkadasımın aynı yerde bravosu var ve 1500 tl kazanıyor ıkı yıldır. bu yıl arac yenıleme sartı ıle tekrar aynı fıyattan anlasmıslar.
adam kendı adına kredı ıle arac bıle alsa sıze odeyecegınden cok az kredı oder. bence yalana dolana gelmeyın. sızın aracınızı sıden 2000 tl ye alıp kaca kıralık verecek bu adam.. sız kendınız dusunun kıa venga model bır aracı gunluk kac paraya kıralarsınız. 100 tl ye kıralasa her gun full cekse bıle kı boyle bır durumda aracınızı kırk cesıt ınsan kullanacak.hergunde kıralamayacagına gore adam zar zor kazanacak. dıkkat edın kar yapayım derken agrımayan basınızı agrıtmayın derım..
iyi dusunun. bence kapının onunde yatırın arabayı arada bır camdan dısarı bakarsınız. keyfınız yerınde olur....
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri