16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: ankara- bolu arası anadolu otoyolunda

kürşat tokgözoğlu
    ktpunto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    14 az 415
    Edilen teşekkür: 45

Standart ankara- bolu arası anadolu otoyolunda

bu haftasonu ankaradan boluya git gel yaptım ve anadolu otoyolunu kullandım. fakat anlamadığım şey , yıllardır gidip geliyorum ve hiç olmadığı kadar yol çalışması olmasıydı. paralı otoban diye girdiğimiz yol normal devlet yolu gibi olmuş resmen.bunun özel bir sebebi var mı ki
    GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG

Ahmet gelen
    vonali26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 23

Yol eskiyor ve onarım gerekli... Bende Düzce den Adapazarına gittim otobandan hafta sonu yağmur vardı bazı yerlerde yağmur çukurlar meydana getirmiş. Ve çok kalabalıktı sanki artık yollar otobanlar bu yükü kaldırmıyor gibi geldi bana....

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

kürşat zamanla yol da bozulmalar çukurlar oluşuyor
    ağır tonajlı kamyonların verdiği hasarlar geceleri don yapması tuzlama çalışmaları
    kışla mücadele ekiplerinin verdiği zararlar yaz aylarında onarım gerektiriyor
    hoşgörü ile karşılamalıyız bence ya hiç etliye sütleye dokunmasalar nolur yolların hali

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

kürşat tokgözoğlu
    ktpunto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    14 az 415
    Edilen teşekkür: 45

onarım tabi ki gerekli ve her zaman otoban üzerinde olur. fakat eş zamanlı bu kadar çok noktada bana garip geldi sadece..
    GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kürşat zamanla yol da bozulmalar çukurlar oluşuyor
    ağır tonajlı kamyonların verdiği hasarlar geceleri don yapması tuzlama çalışmaları
    kışla mücadele ekiplerinin verdiği zararlar yaz aylarında onarım gerektiriyor
    hoşgörü ile karşılamalıyız bence ya hiç etliye sütleye dokunmasalar nolur yolların hali

Devletin Öyle Bir Şansı Yok Etliye Sütlüye Karışmama Gibi Devletin Asli Görevidir Bunu Yapmak. İnsanlar Vergisini Veriyor Hakkıylada Yolunuda Düzgün İstiyor. Sanki Avrupada Hiçmi Tonajlı Kamyon Yok Var Ama Yollarına Bakın Adam Gibi . Türkiye Her İş Üçkağıtla Yapıldığı İçin Yolumuzda Berbat İşimizde İşçiliğimizde. Bunun Başka Bir Açıklaması yoktur...

Hasan *
    Elektronik Otomasyon asukasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 195

bazen bende kızıyorum bu otobanlardaki çalışmalara, ancak bu bakımlar Avrupada da mevcut, bakımların yapılması bizler için zaten, sadece eş zamanlı olması üst üste gelmiş, biraz hoşgörü ve sabır, eski haline bakarsak, şimdiki hali harika bence. kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
    FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
    Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

diğer türlü düşünelim...

yol üzerinde 10-20-30 hatta 50 tane bozuk yer var...ama bir yerde çalışma var...

bu durumda ben şunu derim...50 yere 50 ekip yerleştir...1 ayda yapacağın tadilatı 1 günde yap...

50 yeri 1 ekip yapacak olursa 50 gün sürecektir...

bu da farklı bir bakış açısı

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Çok büyük paralar. Yolun 1 km' si 1 milyon dolar gibi bir rakama yapılıyor.

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Yok Cnm Fırat Ne Yaptın Ne 1 Milyon Doları Başbakan 16.000 Km Duble Yol Yaptım Diyor O Zaman Biz Battık 32 Milyar Dolar Yapar Veya Daha Fazla O Kadar Matematiğim yok

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Gerçekten bir otobanın 1 km' sini 1 milyon dolara yapıyorlar. Ama gel görki yamulup delik deşik oluyor. Bir incelik var bir yerde ama nerde : )

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devletin Öyle Bir Şansı Yok Etliye Sütlüye Karışmama Gibi Devletin Asli Görevidir Bunu Yapmak. İnsanlar Vergisini Veriyor Hakkıylada Yolunuda Düzgün İstiyor. Sanki Avrupada Hiçmi Tonajlı Kamyon Yok Var Ama Yollarına Bakın Adam Gibi . Türkiye Her İş Üçkağıtla Yapıldığı İçin Yolumuzda Berbat İşimizde İşçiliğimizde. Bunun Başka Bir Açıklaması yoktur...
    tabiki devletin asli görevidir ama yapmadımı yapmaz zamanında öle yollarda ne köstebek yuvalarında senelerce gittik
    pamukova bilecik arası 3 sene bir allahın kulu lazma vurmadı o zaman neredeydi devlet
    yanlış anlaşılması bu devletide korumuyorum gölcük yalova arasını çift yön yaptılar bir yıl dolmadan asfalt kalbura döndü
    kalite ve işçilik sıfır bunda tammen haklısın
    bilenler bilir zamanında bu güzergah meşhurdur kırmızı asfalt diye menderes zamanında amerikadan asfaltı getirilmiş 25 yıl garanti vermiş adamlar bu asfalta biz 35 sene kullandık bir tane çukur çatlama kaplama atma sıcakta erime yapmadı ama maliyeti şimdikine göre 3 kat fazlaydı
    avrupaya gelince orada hiç bir taşıt istihap haddinden fazla tonaj atamaz
    türkiyede tonajı kadar yük taşıyan araç bulamazsınız neredeyse biz de 50ayak denilen 5dingilli kamyon kullanılırken üstelik tonajı 32 ton avrupada 18 tekerlek tırı tonaj izni 21500 kg aslında aradaki fark bu
    avrupalı kışın solüsyon sıkarken biz hala asfalt ve araba lastik düşmanı tuz döküyoruz yollara ben bunu anlatmak istedim

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Hesaplamadan yol yapıldığı için delik deşik oluyor.Avrupa otoyollarında beton üstüne asfalt atıyorlar.Bizde stabil üstüne asfalt.Hatta bazı yollar mıcır üstüne asfalt.Araçlar geçtikçe yollar oturuyor.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

o yolu en çok ağır araçlar kullanıyor ve buna bağlı olarak yollarda bozulmalar oluyor ama bu olayların turizm in en yoğun olduğu zamana yani yaz aylarına gelmesi gerçekten kötü..özellikle yazlık kesimlerde muğla marmaris bodrum kuşadası didim gibi yerlerde olması çok sinir bozucu oluyor..

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

yeni yapılan yollar gerçekten çok güzel

duble yollar önce baştan savma yapıldı ama şimdi bir çok yerde düzgün bir biçimde yeniden yapılıyor

keşke baştan düzgün yapılsaydı ama sanırım bütçe meselesi...ve biz birşeyler yaptık meselesi...demek için yapılan bir şey...

Ahmet gelen
    vonali26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki devletin asli görevidir ama yapmadımı yapmaz zamanında öle yollarda ne köstebek yuvalarında senelerce gittik
    pamukova bilecik arası 3 sene bir allahın kulu lazma vurmadı o zaman neredeydi devlet
    yanlış anlaşılması bu devletide korumuyorum gölcük yalova arasını çift yön yaptılar bir yıl dolmadan asfalt kalbura döndü
    kalite ve işçilik sıfır bunda tammen haklısın
    bilenler bilir zamanında bu güzergah meşhurdur kırmızı asfalt diye menderes zamanında amerikadan asfaltı getirilmiş 25 yıl garanti vermiş adamlar bu asfalta biz 35 sene kullandık bir tane çukur çatlama kaplama atma sıcakta erime yapmadı ama maliyeti şimdikine göre 3 kat fazlaydı
    avrupaya gelince orada hiç bir taşıt istihap haddinden fazla tonaj atamaz
    türkiyede tonajı kadar yük taşıyan araç bulamazsınız neredeyse biz de 50ayak denilen 5dingilli kamyon kullanılırken üstelik tonajı 32 ton avrupada 18 tekerlek tırı tonaj izni 21500 kg aslında aradaki fark bu
    avrupalı kışın solüsyon sıkarken biz hala asfalt ve araba lastik düşmanı tuz döküyoruz yollara ben bunu anlatmak istedim
    Aynen katılıyorum. Bilecik tünellerden çıkınca Antalya istikametinde Bilecik e kadar olan yol ilk yapımında itibaren çok bozuktu şimdi onarım var hafta sonu geçtim oradan yol yapılalı daha 3-4 sene oldu. Milyar dolarları yatır tüneller yap mesafeyi kısalt devamındaki yollar berbat. Hep söylediğim şey devlet işlerinde kontrol sıfır.....

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

aynı duruma katılıyorum dün gece bende deli oldum ilerlemeyen yoldan..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness