Mert kardeşim, forumun face sayfasında bile 2000 i aşkın kişi var,hepsine bir msj göndersen destek alabilirsin düşünüyorum,şahsen ben geçmek istesem hiç düşünmem uğraşırım,inşAllah alıcaz bunuda..
Mert kardeşim, forumun face sayfasında bile 2000 i aşkın kişi var,hepsine bir msj göndersen destek alabilirsin düşünüyorum,şahsen ben geçmek istesem hiç düşünmem uğraşırım,inşAllah alıcaz bunuda..
Hadi yaa :D neyse kısmet artık,bizde elimizden geleni yapıyoruz :)
375 371 öndeyiz..
hadi destek devaammmm
Napalım mert bu hafta olamıcaz :(
aynen durum onu gösteriyor :(
Kardesm bende yaptm elmden geleni.benden geldi baya beğeni ama adamlar fena hırs yapmıslar :(
teşekkürler aytek abi..
hadi biraz daha destek arkadaşlar yaklaştık sayılır..
puntodaşlar nerdesinizzz.. :) hadi bi el atın biz çok kalabalığız gecmemiz lazımm :)
Ahh ahh kaderde fiestacılara geçilmekte varmış..
:wallbash::@:ranting2::realmad::bash::bash::gun_ba nd::gun_band::gun_band::gun_band:
destek bu kadarmı :(
demekki mert :@
arkadaşlar adamlar fake hesap açıp oy kullanıyorlar onların resmine girip bunu belirtin sben yazdım oraya
son gün geçsek bari
abi baksana yediremeyince fake hesaplara başvurdular.adamlrın oy kullananlarına bir bakın %60ı fake yazık o kadar düşmüşler :(
işte fake hesapları bu kadar ezikler
deniz denizer,sinem tatlı,tuğba özgür,rıhtım balıkçısı,kamran akbar,meltem altuğ,mustafa yıldız,ayşe rıza,george hagi,akif ceceli,berk berke,,mamaklıyız,rıza çalımbay...