bugün açıklanan ildışı tayin sonuçlarına göre, benim ve eşimin tayini İstanbul'a çıktı. çok mutluyuz)
tercihler de bize yardımcı olan Tayfun kardeşime ayrıca teşekkürler, artık İstanbul buluşmaların da biz de varızz)
Hocam hayırlı uğurlu olsun.Ankaradan vazgeçtiniz heralde yada çıkmıyor galiba. Yerköydeydiniz değil mi? ben şuan yerköye bile razıyım.
vay be hocam ben ankara için canımı verirdim sen şimdi istanbuldasın böyle iyi![]()
TSİ Jetta.
teşekkür ederim İbrahim hocam, Ankara bu sene kapalıydı, gerçi sene başında yazmaya karar verdik İstanbul'u, çok iyi oldu
İbrahim hocam sen alıştın mı oralara? ağrıydı değil mi gittiğiniz yer?
Oğuzcum bir ayağımız Ankara'daydı hep, ama görev yeri başka yerdeydi (yozgat-yerköy), iyi oldu yani kardeş![]()
Konu JASMINE tarafından (25/06/2011 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
alpercim hayırlı uğurlu olsun çok sevindimhangi okul hangi semt söyle bakalım
![]()
abi senin için hayırlısı neyse o olsun![]()
TSİ Jetta.
estafurullah kardeşim ne baş ağrıtması ayıp ediyorsunhayırlı uğurlu olsun kardeşim ev konusunda site olsun güvenlikli olsun falan diyorsan atakent i tavsiye edebilirim sana gerçi gidiş geliş uzak olur biraz ama araban var sorun olmaz..gerçi senin akraban da var oralarda ayarlamışsındır sen
![]()
Alper abi eşinize ve sanada yeni hayatınızda kolaylıklar dilerim hayırlı olsun![]()
alper hocam hayırlı olsun yanlız gitmeden elvankente gelirseniz görüşelim... çayada beklerim...
Alper abi hayırlı olsun
inşallah iyi olur, klasik sıkıntıları yaşayacaksınız her halde istanbulu gördünüzmü bilmiyorum ama her şeye rağmen seveceksiniz size ve eşinize hayırlı olsun derim İstanbul
istanbul
Evin içinde bir oda, odada İstanbul
Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul
Adam sigarasını yaktı, bir İstanbul dumanı
Kadın çantasını açtı, çantada İstanbul
Çocuk bir olta atmıştı denize, gördüm
Çekmeğe başladı, oltada İstanbul
Bu ne biçim su, bu nasıl şehir
Şişede İstanbul, masada İstanbul
Yürüsek yürüyor, dursak duruyor, şaşırdık
Bir yanda o, bir yanda ben, ortada İstanbul
İnsan bir kere sevmeye görsün, anladım
Nereye gidersen git, orada İstanbul.ÜMİT YAŞAR OGUZ CAN
SİZE VE EŞİNİZE ATAMA HATIRASI TEKRAR HAYIRLI OLSUN..
Konu fiko tarafından (25/06/2011 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: HARF HATASI
Alper, hayırlı olsun. Sizin adınıza çok sevindim. E artık İstanbul'un yakındaki ilk buluşmasında 30 Temmuz'da görüşürüz![]()
@İbrahim, arkadaşım umarım ayrı kalacağınız 1 yıl çarçabuk, sorunsuz, rahat geçer.
Belki yıl içinde umulmadık farklı bir şey olur da hasret oluşmadan biter.
Hocam hayırlı olsun. Dokuz senedir istanbulda çalışan bir öğretmen olarak istanbuldan memnun kalacağını umuyorum. ben de yedi sene gaziosmapaşaya bağlı bir beldede çalıştım. gaziosmanpaşa ilköğretim okulunda üniversitedeki sınıf arkadaşlarımdan biri çalışıyor 6-7 senedir. yunus emre demişsin yunus emre i.ö.o sultangazideki yunus emre mi?
Hayırlı olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri