Evet arkadaşlar başlıkdan da anlaşıldığı üzere 2005 model fiestası olan bir arkadaşımız var kendisi ile aynı şantiye de farklı firmalarda çalışıyoruz. bu gün benimle birlikte mersine gelecekti. Öncelikle olay şöyle gelişti, Kendisi bir kaç gün önce puntoya " satılmaz bu araba çok boş hiç bir özelliği yok motoru küçük çekiş yok " gibi herkesin kulakdan dolma bilgileri ile bana fiestasını övdü. bu gün kendisi ile ayak üstü konuşurken " şu arabanın içine bir bakayım " deyip koltuğa oturduğunda gözlerindeki ışıltıyı görmeniz gerekirdi o kadar hayran bir şekilde baktı ki anlatamam. Sonra aracı çalıştırdı ve direksiyonu bir kaç kez sağa sola çevirdi city modu kapalıyken dediği şu oldupamuk gibi bunun direksiyonu dedi
bende city moduna bastım gözlerine inanamadı. Bu nasıl bir şey ya demeye başladı sonra özelliklerini sordu bende aracın motorundan güvenlik ekipmanlarından fazlası ile bahsettim. Araçdan inerken bir ayağı hala aracın içindeydi. Neyse yola çıktık bana giderken dedi ki çok basmaz bu heralde malum 1.3 motor. Arkadaşlar abartmıyorum benim aracım 4500 devirlerde 190 görüyor ve arkadaşda buna tanık oldu
demem o ki Seviyorum Lan Seni Punto
![]()
Yer imleri