mesajın altında reklamı çıkmış zaten![]()
arkadaşlar evden eve nakliyatçı gerekiyor. Sağlam ve temiz iş çıkaran bildiğiniz bir firma var mıdır? İstanbul içersinde gerekiyor. Daha önce iş yaptırdığınız ve memnun kaldığımız firmalar da olabilir. tşk ederim.
Konu ERDEM1907 tarafından (11/05/2011 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
mesajın altında reklamı çıkmış zaten![]()
Keyif BMW'Dir...
haklısın hemen arıyorum![]()
pendik
kelebek evden eve nakliyatarladaşımdırender nakliyattan coşkun de
her türlü uardımcı olurlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
yaw ender
bu adamlar sadece evden eve taşımacılığı yapıyorlar
sıkıntı yaşamazsın ben sektörün içindeyim nasıl çalıştıklarını bilirim az çok
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatayım. Arkadaşım istanbuldan bursaya bir nakliye firmasıyla anlaşmış, adamlar eşyaları kamyona yüklemiş ve oyalanmaya başlamışlar. Öyle ki gün bitmiş ve bir günlük iş 2. güne kalmış, sonra arkadaşımdan 2 günlük ücret talep etmişler, tartışmalar, tehditler vs vs, Arkadaşımın akrabaları polis olduğundan bunlara pabuç bırakmamış. Aman siz dikkat edin.
Bende yardımcı olabilirim size. Tüvtürk, innova gibi firmalar ile iş yapan nakliye şirketi tanıdıgımız var
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
İstanbul için tuzcuoğlu nakliyatı,
Ankara iç,n savaş nakliyat ve horoz nakliyatı tavsiye ederim. Bunların hepsi cidden garantili ve asansörlü taşıyorlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri