Atamızın hepimize armağan ettiği Ulusal egemenliğimiz ve çocuklarımızın bayramı geçirilen zor zamanlara rağmen, sevinçle ve inatla kutlu olsun..!
Yaşasın 23 Nisan..
Bütün Türk milletinin Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun..
TSİ Jetta.
Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun...
eyvallah oğuz cümleten,yarın çocuklarımızın bu anlamlı gününde yanlarında olalım,sevinçlerini paylaşalım ....
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
elimde fırsat olsaydı konvoy yapcaktım ama insan bulamadım 19 mayısa inş. yapıcaz bir şeyler...
TSİ Jetta.
yarın inşallah yardım yapmayı düşündüğümüz okulda da kutlamalar olacak arkadaşlar fotoğrafları paylaşırım![]()
tüm forumun ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun
bugün 23 nisan neşe doluyor insan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Kutlu olsun. bugün görevliyim. resmi kutlamaya gidiyorum birazdan
tayfun hoca okulundaki ve tüm çocukların 23 NİSANI kutlu olsun..
Hangi millet hangi lider varki ülkesinin en zor günlerinden çıkmış ve egemnliğini kazandığı bir günde o günü, egemnlik bayramını Çocuklara armağan etsin ve bunu tüm dünya geneli için düşünsün...
Her TÜRK asker doğar
Tüm halkımızın ve form arkadaşlarımızın ulusal bayramını kutlarım.Saygılar, Sevgiler.
Türk Milletinin bu güzel ve Şerefli Bayamını Kutlarım...
Ulusal egemenlik ve dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun.
23 Nisan akşamı haberlerde ülkeyi yönetenlerin bu mutlu günde neşeli ve milli bütünlüğümüze dair mesajlar vermesi gerekirken neyi paylaşamadıları belli olmayan can sıkıcı sinir dolu görüntüleri ile 23 Nisan da soğuktan ağlayan çocukları dramatize ederek anlamlı anlamı yayınlayan medya damgasını vurmuştur.
22 Nisan gecesi TRT de Çağrı filmi yayınlandı.
23 Nisan günü tüm ulusal kanallarda bayrama ilişkin bir program göremedik
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri