tesekkürler
Printable View
tesekkürler
valla yasemin tesekkür ederim. birde otel bulabilsem tam super olacak ama bakalım arastırıyorum su aralar bu arada foruma hosgedin ben seni ilk defa goruyorum ..
bende memnun oldum sizede iyi geceler
valla bu otel aramak işi cok mesakkatli bi işmiş yahu sııkıldım ben ne internette dadamakıllı fiyat var nede istediğimzi yerler var of ya of amann
Konyada bir tur operatörüne gidin bence,sizi çok güzel bir otele yönlendirecektir. Hangi otel aile-hangisi bekarların takıldığı bir otelidir,hangi otel hesaplı ve ucuzdur,hangi otelin müşterisi hangi millettendir...
Hepsinin cevabını alırsınız...
evet arkadaslar tekrardan hepinize cok tesekkür ediyorum . hafta sonunu 4 yıldızlı paloma beach otelde gecirdim kişi başı 60 ytl resepsiyonda kişi bası 75 doalr diyo ama yapılan pazarlıkla hersey dahil bu fiyata kaldık. gelelim izlenimlere odalarını hiç begenmedim cok basık gerci bize alt kattan verdielr ust kat fdaha iyi sanırım. onun dısına yemekler guzel kolasıda guzel ama sodası gazlı tum herseydahilcilerin yaptıgı gibi meyve sualrıda kotu. ama yinede guzeldi tavsiye ederim. gidecek olan lar ust kattan oda yuysunlar bizim acemiliğimize gedi suit oda tutmayın sakın. standart oda herhade daha iyidr. bu otel sidede arkadaslar
incekumda royal pegasus var müthiş bi yerr
valla ben kemerde kalıptus otelde kalıyorum cok guzel orayı tavsıye ederım :)
arkadasalr bu otellerin isimlerini kaliteliride yazın ki bilelelim dimi ama gerci ben simd gitmiycem hakkımı doldurdum ama seneye yada yaza dimi ama