görüştüm kendisiyle lastikleriyle takım aldı o aama bir lastikte sıkııntısı var sanırım çözüm bulacak mesut o konuyada yayda 5 lik arıyor şimdi görüştüm hayırlısı bakalım kime kısmet olacak bu bizim takım.
Printable View
görüştüm kendisiyle lastikleriyle takım aldı o aama bir lastikte sıkııntısı var sanırım çözüm bulacak mesut o konuyada yayda 5 lik arıyor şimdi görüştüm hayırlısı bakalım kime kısmet olacak bu bizim takım.
GÜNCEL
Arkadaşlar orjinal çelik cant lastiklerle takas etmeyi düşünenler varsa bana ulaşsın ölçüler 205-40-17 lastiklerin durumu az çok iyi sadece cant takasıda olur ilgilinen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim satılık olarakta fiyat 450 lira ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur.
VOGLAND 3.5cm
YAYLARLA BERABER 600 LİRA
YAY FİYATINA CANT LASTİK YAY
KAÇIRMAYIN ARKADAŞLAR..
Özkan 0541-648-02-52
ozkan jant veya lastılerde bır cızık veya balon varmı bende sıyah evo var ona dusunuyorum jant lastık olarak,,
Özkan abinin jantlar gerçekten çok güzel, ilgi çekmek isteyenler hiç düşünmesin hem de bu fiyata ! :)
Özkanım çözük bugün lastik işini.
Mesut sağolsun koşturdu, behlülden hallettik. :)
Hayırlısı olsun güle güle kullan resimlerini koydunmu forma görelim merak ettim mesut kimseyi yüz üstü bırakmaz yaptıgı işin her zaman arkasında olmuştur...
yayların düşürmesiyle ilgili bi foto koyarmısın sana zahmet ?
Garajda resimler var ordan görebilirsin arkadaşım...
Güncel:
Yeni fiyat takım olarak yaylar dahi 550 lira
Orjinal cant lastiklerle takas olur
Güncel:
Yeni fiyat takım olarak yaylar dahiL 550 lira
Güncel:
Yeni fiyat takım olarak yaylar dahiL 550 lira
çekilişe gerek yok bir kasa biraya değişelim özkanım... :):):)
Kafa kafaya degişiriz 1 kasa birayı boşver bir büyük rakını alırım ona göre :)
Arkadaşlar orjinal çelik cant lastiklerle takas etmeyi düşünenler varsa bana ulaşsın ölçüler 205-40-17 lastiklerin durumu az çok iyi sadece cant takasıda olur ilgilinen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim satılık olarakta fiyat 450 lira ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur.
VOGLAND 3.5cm
YAYLARLA BERABER 600 LİRA
YAY FİYATINA CANT LASTİK YAY
KAÇIRMAYIN ARKADAŞLAR..
Özkan 0541-648-02-52
nakitim olsa hiç kaçırmazdım. teklif mükemmel
Acelesi yok cantlar duruyor kısmet bu işler. bakalım kime nasip olacak.