anadolu yakası göztepe benzinliğe yakın eski mavi çarşının karşısında bir yer vardı.minibüs caddesi üzeri.folyo ve kuaför işi yapıyolardı içindekilerle kiralıktı.sahibindende de görmüştüm ilanını.yeri güzel tutulmadıysa epeydir dikkat etmedim
Printable View
anadolu yakası göztepe benzinliğe yakın eski mavi çarşının karşısında bir yer vardı.minibüs caddesi üzeri.folyo ve kuaför işi yapıyolardı içindekilerle kiralıktı.sahibindende de görmüştüm ilanını.yeri güzel tutulmadıysa epeydir dikkat etmedim
ana yol üzerinde,Kuzey Plaza yakınlarındaki OPET'e bırakıyorsan orası iyi yıkıyordu bana göre,ama tabi bi sonax kadar falan olamaz ama yine de kötünün iyisi modu yani :) 212'ye falan götürmeyi düşündün mü hiç :)
vay soner abicim hayırlı olsun,valla sana yakın bir yerde ev tutucam bu şekil bir yer açarsan,işim uzak olsa dahi direk dibinde biticem sürekli bırakırım arabayı sana :D
Bahsettiğim tek yer orası zaten :) hafif tombul bir amca var, patronların araçlarını orda yıkatıyoruz :D :D ama henüz kendi stilimi oraya hiç vermedim.. Bence biraz şişirme yapıyor, hele iç aksam temizliği berbat, her defasında tekrardan geçirmesini istiyoruz...
300-600 metre salt kapalı alanmı yoksa bahçe tarzı açık alan isteniyormu? Salt kapalı alan ise bulunması daha kolay ama araç park edecek bi araziside olsun isteniyorsa daha çok kenarda kıyıda olabilir. İstersen Pendik Sanayi Sitesinden bakınayım dükkan?
beylikdüzünde kiralık alan fiyatları ucuk abi söliyim :)
abim anadolu yakası bostancı maltepe arası minibüs caddesinde çok ca dükkan var fakat 2 sorun var 1 fiyatları tuzlu.. 2 civarda otoyıkama adı altında otokuaför işini yaptığını iddia eden pek çok dükkan var..
arkadaşlar kısmetse bahçelievler cıvarında bır yerle görüşmelerimiz devam ediyor kısmet olurda anlaşırsak bahçelievlerde acıyoruz dıyeyım.:)
tayfuncugum kısmetse bahcelıevler olcak arada cok bı mesafe yok orayada gelırsın heralde:) bu arada şirinevlerde nerdesın?
teşekkur ederım fatıhcıgım zaten sız degerlı dostlarımız hesaba katarak bu yola gırıyorum ve emınım dostlarımda benı böyle bir işte hiçbirzaman yalnız bırakmaz inşallah.bu arada markamızı suprız yapıcam markamızı duyanın bizi tercih edeceğiğni düşünüyorum:) herşeyin hayırlısı tabıkı herseyden önce.
Soner hayırlısı olur inaşşallah. Şirinevler olmazsa da gelirim ama Şirinevler olursa ben de ilk müşterilerinden olmak isterim.zira ben de yenibosnada oturuyorum....
Gelirim bahçelievler şirinevler yenibosna hepsi birbiri arasında yürünerek bile gidip gelinen yerler...