ne çalıyolar
Evet arkadaşlar aranızda mydonose fm dinleyen varmı. Özellikle cumartesi geceleri çok süper çalıyolar tam havasında, şarkı bitmeden geçiş yapıyolar on numara Dinleyin derim dinlemeyen varsa
https://www.radyomydonose.com.tr//?slug= işte canlı dinlemek isteyenler
Konu kmrn35 tarafından (20/11/2011 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir.
ne çalıyolar
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
tarzı şarkılar hareketli tekno falan ama süper geçiş yapıyolar şarkı kesilmeden çok iyi geçişleri var dinle istiyosan 2 dk çok güzel kendimi clubta sandım
Ankara da yayın yaparlarken günde 6-7 saat dinlerdim. Hatta başka radyo dinlemezdim. Ankara'dan çıktıklarından beri dinlemedim dinlememde.
Valla ben cumartesi geceleri çok seviyom tam havasında çalıyolar insanın oynayası geliyo
Demek ki şarkıları ayarlayan ekip hala internetten yayın yapıyor. Bir ara mydonose Ankara'nın en çok dinlenen yabancı müzik radyosuydu. Kafelerde, benzincilerde vs her tarafta çalardı. Sonra metro fm in sahibi olan grup mydonose'u satın aldı. Önce İstanbul'un yerel bir radyosu haline getirdi. Daha sonra da tamamen kapattı. Şu anda sadece internette yayın yapıyor diye biliyorum.
Güzel yayın yapıyolar, severim ama bir Pal Station değiller Gece saatlerinde herhangi bir gece klübünden farksız müzik çalıyolar. Yabancı müzik radyolarında en iyisi bence Pal Station İzmir'e yayınları var mı bilmiyorum ama -şurdan- kanlı canlı dinlenebiliyor
Metro fm gurubu satın almadan önce merkezi Ankarada olan bir radyoydu.Çok dinlerdim ve Ankarada yayını kesilmesine üzüldüm. Sadece ona değil. Capital radio da yok oldu. Kiss FM de.
Capital kendi kendini bitirdi bence. İlk çıktığında çok güzel çalardı. Sonra antin kuntin şarkılar çalmaya başladı. Neymiş her kitleye hitap edecekmiş. Tarzını kaybedince dinleyici kitlesini de kaybetti.
Bu arada tuhaftır Ankara'dan güzel radyolar çıkıyor ama kalıcı olamıyor. Şu aralarda Radyo Vizyon dinleniyor Ankara'da. Kendi demelerine göre Ankara da en çok dinlenen yabancı müzik istasyonuymuş. Ben onların yalancısıyım. Sabah işe giderken trafiğin kitli olduğu yerleri de söylüyorlar iyi oluyor
Radyo Mydonose tarzındaydı. Yeni çıkan parçalar ilk Capital'da çalınırdı. Şarkılar uyumluydu. Sonra abuk sabuk kimsenin dinlemediği parçaları sırf her tarzdan çalacağız, aynı şarkıları çalmayacağız diye dayatmaya kalktılar. Yeniden açıldıktan sonra en azından bir tarzları olmuş demek ki
Arabamda sürekli radio mydonese dinliyordum. Antalyada 106 frekansında yayın yapıyorlardı.Süper müzikler çalıyorlardı. Kanlı canlı kesintisiz, müzikler... Daha sonra ne oldu bilmem o frekansta başka bir radyo yayın yapmaya başladı. Üzüldüm böyle bir radyonun yayın yapamamasına.
Alemde palstation dur 106.00 sadece marmara
Konu canlan bea ben en kolay yoldan dinliyorum
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri