hayırdır şafak?
o kadar çok sinirliyim ki arabayı yakmak istiyorum su an sinir krizi geçiriyorum tasarruf olsun diye aldık başımıza gelene bak artık istesen dizel arabayı öyle kolay kolay satamayız artık ilk defa araba aldık hayatımızda 3 ay oldu şimdi ne durumdayım çok pişmanım aldığıma çook artık mecburen otobusle gidecem artık
hayırdır şafak?
Sanırım zamlardan bahsediyor ALLAH sabır versin...
petrolün varil fiyatı düştükçe bizde zam geliyor acaba varil fiyatı yükselse ne olur merak ediyorum.
Alışırsınız zamanla merak etmeyinAkaryakıt zammı bağımlılık yapıyor tıpkı sigara,alkol v.s gibi...
Artık zam olmazsa arabamı satarım![]()
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
Çok enteresan bir durum akaryakıt fazlalığımızı dışarıya 1 tl den veriyoruz içimize 4 tl , varil yükseliyor akaryakıt fiyatları yükseliyor varil düşüyor bizde yine yükseliyor bu nasıl bir hükümet anlayışıdır.. vermeyin kardeşim oy ...
galiba bugünler daha iyi günlerimiz ilerisini düşünmek dahi istemiyorum
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
bizlerde bu alışırız alışırsınız mantığı olduğu müddetçe daha çok zam görürüz hep aynı terane padişahım çok yaşa yeter ya akşamdan beri benimde sinirlerim hopladı aq bizde fiyatlar hiç düşmüyorki dağıtıcı düşürse istasyonda düşmüyo ser piyasaymış sinir küpü olduk sayelerinde eee analarının günahı yok ama çocuklarının günahı var ben neyapayım küfretmeyeyimde ...
Cemaat büyüdükçe , masraflarda artıyor haliyle
I ' m c a p u l i n g . . .
bıktık bu zamlardan![]()
TSİ Jetta.
hey gidi puntomu ilk aldığımda, 20 tl lik mazotla ibre ne kadar yükseliyordu ne güzel bir duyguydu. şimdi inanın arabadan soğuyorum içim acıyor yakıta giden paraya. yazın seçim var ama artık mazoşist olan bu toplum yine bu partiyi başımıza getirecek
padişahım çok yaşa...
arkadaşlar hükümet çok çok gizli bir deney yapıyormuş ve mazot yakında 5 tl olacakmış
bu deneyin 1. amacı: binen binmeyen belli olsun
2. amacı:toplumunki mazoşist yüzdesini belirlemekmiş
100 liralık benzinin 69 tl si vergi bunu hükümet açıklasın bir zahmet
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri