Çok güzeel.
Çok güzeel.
sağol grandepuntotr.
sağolun emeği geçen dostlar.
sağolun o güzel günü paylaşabilme şansına eriştiğim üye arkadaşlarım, doslarım
sağol tuning türkiye
sağol onur.
hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkürler.
Neyse bari bu grup fotoda resmimiz var en azından
Emeği geçen tüm akadaşlara tekrar tekrar teşekkürler
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
bide burada teşekkür edelim emeği geçenlere
sağolun varolun
daha iyileri de olacak.
yavaş yavaş ekranlara da çıkacak bu forum ve onun saygıdeğer üyeleri.
göreceksiniz.
sıra ona da gelecek![]()
toplu çektirdiğimiz resim çok güzel çıkmış, erken gidenlerde olmasayıd dahada güzel olurmuş ama sağlık olsun
yıldıray bu buluşma beni kesmedi yaaaa, büyük türkiye buluşmasından once bi toplantı dahamı yapsak ne?
Ankara buluşmasından da söz etmişler sağolsunlar! Tekrar tebrikler İstanbul!.. Nice güzel buluşmalara...
Bülent, kooooskoca kırmızı'dan Antalya'lı Puntocu diye bahsetmişler, içim eridi!![]()
darısı daha büyük buluşmaların başına diyorum.
bu buluşma beni de kesmedi çağlar.
yaparız yenisini.
tuning türkiye den onur dostumla yazıştık biraz önce.
yazışmayı aynen buraya aktarıyorum.
-
:
selam onur.
:
nasılsın ?
:
şu an harıl harıl çalışıyor olmalısın.
TUNİNG TÜRKİYE ONUR:
iyiyim kardeşm
TUNİNG TÜRKİYE ONUR:
şu an değil ama gece olacak
:
onurum teşekkür etmek istedim.
:
ben ve tüm grandepuntotr.com ailesi sana sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.
:
yürekten sağol.
:
bizleri desteklediğin ve dergide neredeyse her ay bizlere yer ayırdığın için çok sağol.
:
çok teşekkür ederim.
TUNİNG TÜRKİYE ONUR:
rica ederm Yıldıraycım. Keşke herkes sizin gibi kaliteli organizasyonlar düzenleyebilse
:
estağfurullah onur.
:
elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sadece.
:
istanbul buluşmasına gelemedin ama umarım yapacağımız türkiye buluşması organizasyonuna gelebilirsin.
:
seni aramızda görmekten onur duyarız.
TUNİNG TÜRKİYE ONUR:
inşallah gelirim kardeşm
TUNİNG TÜRKİYE ONUR:
gelmeyi çok isterim
:
tekrar teşekkürler onur.
:
çok sağol.
:
görüşmek üzere.
TUNİNG TÜRKİYE ONUR:
görüşrz kardeşm
TUNİNG TÜRKİYE ONUR:
ii akşamlar
:
iyi akşamlar .
dergi tükenmeden hepinizin almasını tavsiye ederim.
kaçırmayın.![]()
Bağımlısı olduk derginin. Bizim haberleri okucaz diye. ellerine sağlık herkesin.
emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler...elimizden geldiğince kocaeliden katılmaya çalışacağız diğer arkadaşlarımla birlikte her türlü etkinliğe...
Daha ne olsun .... valla uzun uzun yazamıyacagım...
Maşallah pek güzel olmuşDevamını dileriz
Hülya Çorakçı Ertan
Tunnig Türkiye'ye teşekkürler, bizleri çok büyük bir kitleye tanıttığı ve duyurduğu için.
Bizler de, her ay Tuning Türkiye dergisini satın alarak elimizden gelen katkıyı yapmalıyız :ok:
önemli olan bundan sonrası arkadaşlar.
her ay tuning türkiye dergisine çıkmalıyız.
bunun için de aşağı yukarı her ay iyi denebilecek organizasyonlar düzenlemeliyiz.
sizlerden ricam.
tüm illerin organizasyonları ile ilgili tüm bilgileri bana ulaştırmanız.
bunu yaptığınız takdirde her ay dergiye çıkmamız için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.
daha yapacak çok işimiz var.
hep birlikte daha ileriye diyorum.
VİVAAAAAAAAAAAAAA GP.
e o zaman Ankara için gene büyük bir buluşma ayarlanma vakti yaklaşıyor kanımca![]()
valla helal olsun, dergiyi bugün gördüm bayide en kısa zamanda gidip alıcam Tuning Türkiye dergisine ve bu başarılı organizasyonu gerçekleştiren başta Gökhan, Yıldıray, Çağlar, Vadi ve adını hatırlıyamadığım bütün herkese tekrar teşekkürü bir borç biliyorum :You_Rock_Emoticon: buradaki bu samimi ve içten ortam devam ettiği sürece daha büyük organizasyonlar gerçekleştireceğimize inanıyorum yeterki inanalım, bizim forum bence araba funları içinde bir çığır açmıştır zamanında İst. en fazla 4 araba zor toplanırken şimdi çevre illerinde katılımıyla 63 kişi toplandık inanıyorumki Türkiye Buluşmasında en az 100 araç oluruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri