Vay Adem Abi, hayırlısı olsun, ne alcan merakla bekliyoruz![]()
saol alperim
evet bende sezar
muratacım D segmenti araçları kafama takmıştım ama kafa karıştı şimdi ne yapacağım D segmentini diye düşünüyorum heralde citreoen c3 peugeot 307-308 gibi bişeyler olabilir temiz araba bulmak zor bu gidişle bisiklet alacağım
saol orçunum darısı başına
arabasız hayat zor kardeş en azından bana zor
ibrahim hocam ben bir arabaya fazla binemiyorum rekor GP'de 10 yılda içinde en uzun süre kullandığım araç oldu yaklaşık 1 yıl oldu alacağım aracıda ne kadar kullanırım bilmem
sanada şimdiden hayırlı olsun
Vay Adem Abi, hayırlısı olsun, ne alcan merakla bekliyoruz![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
hayırlı olsun ademallah sonunu hayretsin
![]()
hayırlı olsun abi... senden bir beyaz bravo bekliyoruz..
adem hayırlı olsun kardeşim sen araba alma ben seni istedigin yere götürürüm![]()
adem kardeşim bu sıralar ilgilendigim bir araba var. inceledim begendim senin de ilgini çeker mi bilmiyorum, gerçi pejo demişsin ama 3008 e bir bak derim...
Adem Bey, eniştem için biz de bu ara Dacia Sandero Stepway'e merak sardık. Bir de sen bak istersen.hem senin fikirlerini de edinmiş olurum.
3008 çok güzel araba en full ve dizel olanının sıfır fiyatı 64000 tl o kadar para verilmez diye düşünüyorum
3009 çıkınca 3008'in fiyatı düşer o zaman alalım
dacia duster'lere baktım güzel görünüyor ama işte dacia alacağım dediğimde çevremdekiler sen manyakmısın diyorlar hemen konya'da tutulmuyor hiç birde reno arabası olunca korkutuyor biraz konfor bakımından ama kullanmak hiç nasip olmadı test sürüşü yapmak lazım.
ademcim bravonun bile en full olanı 50000tl ye yakın.. buda bence bravodan çok üstün bir alet..cam tavan filan acaip yapmışlar perde bile elektirikli, ve gökyüzü ile araç aynı gibi ara kısım yok.. özellikler olarak da bayagı üstün bir makine...
Sen benim siparişi aldın mı? O kadar özellik saydım sana bak unutma![]()
Siyah özellikle tmm mı?
şöle 1,6 200 hp beyaz pejo rcz ister abı.senın karızmayı bu paklar anca![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
volvo S40 düşünmezmisiniz?Şahsen ben hastasıyımda....![]()
Ford Focus sedan öneririm....Kararlı güzel sağlam bi araba
2008 Fıat Grande Punto 1.3 M.jet Active
2011 Toyota Auris 1.4D-4D Comfort Plus
2012 Honda Jazz Fun + CVT
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri