yok mu antepli? yardım lazım..
arkadaşlar önümüzdeki hafta gaziantep ilimize günübirlik bir ziyarette bulunucam.. bu nedenle yardımlarınıza ihtiyacım var 2 konuda..
1 havaalanında araç kiralamam gerek güvenilir bir kiralama firması varmı?
2 antepte kesinlikle git yemeği süper veya ne biliim burası görülmeli dediğiniz nereler var?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
yok mu antepli? yardım lazım..
aytuğ antepde yaşamıyorum ama 1,5 yıldır her hafta sonu antepdeyim.
havaalanı veya civarında herhangi bir oto kiralama vs yok, kiralık oto fşrmaları çarşı içerisinde mevcut, havaalanından nasıl yardımcı olurlar onu bilemem.
alışveriş yapmak istersen SANKOPARK AVM'den başka bize uygun yer yokfastfood ve tekstil fena değil.
yemek konusunda gittiğim hemen her restoranda beğenmediğim birşey olmadı, adamların etli her yemeği güzel.
eğer ciğer seviyosan sabah 4 ile 5,5 arası antep kalesinin altında ciğerciler var, hayatımda öyle güzel ciğer görmedim yalnız saat sabah 6 da kapanıyolar.
bunun dışında da restoran olarak sadece 2 yer tavsiye edebilirim.
1.Beyazhan Restoran
2.İmam
Hem lüks, hem lezzetli, hem de çakal çukal yok buralarda, fiyatlarda birazcık tuzlu tabi.
Eğer antepe gelişin cuma akşamı ile pazar öğlen arasında olursa seni havaalanından alabilirim![]()
anladım sağol can ya tek gelsem teklifin süperdi de biz az biraz kalabalık gelicez sabah uçağıyla gelip akşam uçağıyla dönmeyi planlıyoruz ctesi gunu ve en az 2 araç kiralamalıyız.. o yüzden hava alanında yoksa mecbur internetten bulup telefonla arıcam ki aracları havaalanına getirsinler..
yardımların için teşekkür ederim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri