blackberry 9700 storm . üstüne tanımıyorum...
Printable View
blackberry 9700 storm . üstüne tanımıyorum...
Gülay gerçekten çok şanslıymışsın :)
sen bugün birde piyango bileti al hehe
abi nasıl yaaa
blackberryden nefret ediyorum. Blackberry ile yapabileceklerin sınırlı bence. Multimedia bir telefon herzaman daha iyidir bana göre. Blackberry de mailleri okumak için ideal.
Ama hep böyledir blackberry kullananlar iphone u sevmez, iphone kullananlar blackberry sevmez.
bir arkadaşımda var yakından görme imkanım oldu..ama nedense bana hesap makinesini anımsatıyor :) Ya çoğu bayan gibi beni de önce telefonda görsellik etkiliyor sanırım anladığımdan değil yani :D
evet gerçekten:) çünkü bayiler hiç taraftar değiller değişime :)
iphone u alınca n8 gözükmez gözünüze bir daha umarım değiştirirler
bakalım görücez artık sonucu hepbirlikte.
N9 mu aldin gülay :D
Bilgisayar programları ile aranız iyi ise HTC Desire HD
yok diil diyosanız Iphone 4
Bende Iphone 4 (JB ios4.0.1) var 975 Tl ye aldım Ekimde burdaki fiyatına inanamıyorum o para verilmez.
Ayrıca ellerinde iphone 4 yok çoğu bayinin resmen karaborsa olmuş.
Gülay şimdiden güle güle kullanmanı temenni ederim... Bende Turkcellden kampanya ile aldım ıphone 4 ve gayet te memnunum... benim kampanyam 120 TL x 24 ay 150 dk konuşma 150 sms ve 4 GB internet...
6 aydır ip4 kullanıyorum hiç bir sorunda görmedim...
ben direk 1800 liraya aldım 12 taksit. Turkcell bayisinden...
Arkadaşlar turkcell den yanıt geldi. Cayma bedelsiz iphone 4 kampanyasına geçiyorum :) İki gün içerisinde n8 i iade edicem..:)
Hadi hayırlısı Gülay... iphone 4 ailesine sende katılıyosun yani... Gayet güzel... Merak ettiğin sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum...
zararın neresinden dönülse kar.. :D hayırlı olsun N8 faciasından kurtulmuşsunuz..
yardımı olan insanlar olmasaydı biraz zor gibiydi doğrusu :)