-
5. katta açık bırakılan balkon kapısının "hırsız daveti" sayıldığı,gecenin bir saatinde sokakta başına bir iş geldiğinde,ödediğim vergilerle beni korusun diye maaş alan bir takım insanların"e sende o saatte ne arıyordun" cevabını verebildiği bir ülkede yaşıyoruz.sadece kendi sapık duygularını meşrulaştırmak istiyorlar.her şeyde olduğu gibi,bu düşüncede de kendilerini aklamaya çalışıyorlar.yazık..
-
bu prof. sadece göz önünde olduğu için ve basına böyle bir açıklama yaptığı için böyle bir düşünce ortaya çıkmış oldu.
ama şuna inanki bundan bin kat daha kötü ve daha ağırlarını düşünen insanlar var ve bunların içinde akademik kariyerini tamamlamış olanları bile var bu tarz düşünceleri çok gördüğüm ve duyduğum için bu adama çok kızamadım.
ismi lazım değil tanıdığım birisinin tecavüz yorumunu aktarıyım size haberi okurken dedi ki haketmiş o.......u dedi neden hocam dedim şunun haline baksana dedi kot pantolundan her yeri belli üstündeki giydiğinden her yeri adamında nefsini uyandırmış tecavüz etmiş suçlu değil dedi.!!!
-
Sanırım O Profesör (Profesör demeye bin şait) şahısa sanırım bu yazı kapak olur..
Her şeyin suçlusu kadınlar - Yonca TOKBAŞ - Hürriyet
-
yonca tokbaş herşeyi çok güzel açıklamış.... yüreğine sağlık.. tam kapak olmuş... sağol oğuz...
-
Bazı bayanlarda o kadar dekolte giyiyorlar ki taciz edene nefsi müdafa versen olur ... :D