:D o farzdı zaten adamın sağa cekmesine bile fırsat vermedm bu yüzden pols suclu cıkaracktı beni . ve bişeyide öğrenmiş oldm polisler bu tip olaylarda resmi aracların daha cok yanında oluyo resmen kayırıyo gördüğüm kadarıyla...
Printable View
Çok geçmiş olsun böyle adamlara ehliyet verenin ....
geçmiş olsun....
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Allah beterinden saklısın
biz burada ne kadar yazsakta insanın morelleri çöküyo kendimden biliyorum benim aracın kapısı böyle olucak oturur ağlarım ya :S
altını sürtünce sinirden kriz geçiriyom :)
geçmiş olsun önemli bir hasar gozukmuyor ama yapıalacak işlem cekic boya ise yine de can sıkar
geçmiş olsun kaza bu yapılacak bişey yok heran herkesin başına gelebilecek olay Allah büyük kazalardan korusun
Geçmiş olsun.
Bu arada çarpan sarı çizim PTT nin alopost hizmetini götüren bir günde yurtiçinde ki heryere teslimat yapan aracı :) Bende bir günde her yere nasıl teslimat yapıyorlar ki bunlar acaba diyordum demek ki bu şekildeymiş
Cok gecmis olsun, kazadan sonra aracin yerinimi degistirdiniz? Araclari kazadan sonra hic kimildatmamak gerekli belki polis kusuru oyuzden size yazmistir.
Normal sartlarda araclari oynattiginizda kaza tutanagi tutamiyor polis sizi karakola yonlendiriyor hasar tespit tutanagi tutturmak icin.
Geçmiş olsun kardeşim