Yazdıklarında Sonuna kadar haklı objektif yaklaşmışş..
duygularla değil mantıkla yazılmış bir yazı
hıncal uluçu sevmem ama bu yazdıklarına katılıyorum
senin 1,5 yaşında çocuğun varken ne işin vardı elalemin evinde yada elalemin evinde sabahlara kadar içeceksen o çocuğu neden doğurdun kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Yazdıklarında Sonuna kadar haklı objektif yaklaşmışş..
bana göre haklı ölenin değil arkasında bıraktığına çok yazık oldu. hıncal a ilk defa katılıyorum kimsenin cesaret edemediği adam gibi bir yorum yapmış
Hıncal uluç a katılıyorum.... her ne kadar sevilsede yaptığı şey Türk örf adetlerine aykırı... ben kesinlikle tasvip etmiyorum..
Medyanın 12 Eylül p***, Amerika’dan ithal Erkekçe Dergisi değil mi bu insanların akıllarını kafatasının içinden apış arasına indiren? Sen değil misin, bu yaşında medyada adın 'Lolitalarla' çıkınca kasım kasım kasılan... Sus Hıncal!...
Yavuz Nufel - Haber 7
yavuznufel@.nl
Konu Scottie tarafından (05/02/2011 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
gerçekten bu hıncal beyde hayatın dogrularını örf ve adetlerini biliyor vede ölmüş birinin hakkında rahatlıkla yazmış.. kendi hayatını yaptıgı yanlışları sorgulamış mı yok. çünki yazdıgı şeyler dogru herkes tarafından kabul görecek gerçekler.. ama kendi hakkında yorum yok.. güzel bir söz var gülme komşuna gelir başına. bu olayda medyatik yada sıradan olmasıda fark etmiyor bizim burda bile kadın 1 yaşında ki çocugunu bırakıp internet te tanıştıgı birine kaçtı ve herkes aylarca muhabbetini yaptı. sizin duydugunuz yada etrafınızda da buna benzer şeyler olmuştur. dogrumudur yanlıştır ama benim dünya görüşüm herkesin ilk kendi kapısının önünü temizlemesidir... ben eger bir gün melek gibi bir adam olursam başkalarının yaşantısını eleştirebilirim.. ozmana kadar başkalarının ne yaptıgı beni ilgilendirmez...
Benim kabul edemediğim Hıncal Uluç'un "ben böyle bir kadına öldü diye saygı duymam, su testisi su yolunda kırıldı" cümleleri.Türk örf ve adetlerimize aykırı bir durum yaşanan. Bunun hepimiz farkındayız ancak karşısında bu ithamlara cevap verecek bir insan yokken nasıl bu şekilde şuursuzca yargılama hakkını buluyor kendinde anlamıyorum. Sen kimsin demezler mi insana!
Ölmüş bir insan haklarını savunamaz, cevap veremez. Kerem Altan'ın doğru söylediği ne malum! İki kişi arasında geçenleri bilen ve hayatta olan taraf kendisi olduğu için istediği gibi de konuşabilir. Nasıl olsa onu yalanlayacak biri yok karşısında. Doğruluğundan emin olmadığı şeyler hakkında yazı yazması kabul edemediğim bişey.
Gazetecilik ahlakına sığmayacak bir şekilde davrandığı için Hıncal Uluç'u kınıyorum. Dedikleri doğru ya da yanlış beni ilgilendirmez, Hıncal hangi hakla karşı tarafa cevap hakkı doğuran ancak hiçbir zaman cevap bulamayacağı bir yazıyı köşesine taşıyor! Ahlaktan bahsetmesin hiç, tabir-i caizse kendisinin kırdığı cevizleri herkes biliyor!!!
Kendisinin tek satır yazısını bundan sonra da okumamaya devam edeceğim.
Ve umarım Hıncal ULUÇ sen de gün gelip devran döndüğünde ÖLÜM ŞEKLİNLE MANŞETLERDE OLURSUN.
Konu Misafir tarafından (05/02/2011 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.
Medyaya olan eleştirisini merhumu kötüleyerek yapmaya çalışmış, bence tamamen gereksiz bir yazı.
biz de ölürsek manşet oluyor muyuzki?
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Hıncal ve foster ekranda görmek istemediğim insanlardır.böyle bir olaya bir çok yönden bakmak gerekir.
hıncalın yazıdklarında doğruluk payı yok değil, ama her doğru her yerde söylenmemeli,
o gece olanlar, artık ne olduysa, biri bizim kerata diğeri su yolunda kırılan su testisi olmamalı, nasıl itham edilecekse iki tarafta öyle itham edilmeli.
çok büyük bir kayıp yaşamışsız gibi kaç gündür gündemde tutulmamalıydı bu olay,işin bu kısmıda medyanın bir oyunu biz ölenin ardından kötü konuşmuyoruz alın size malzeme siz konuşun demesi gibi birşey.
ahh hıncal keratası ahh ortaköyde çıtırlarla fink atarken can verirsen senin ardında da su testisi su yolunda derler bir gün
dünden beri bu başlığın altına yazmayım dedim ama bazı yorumları okuyunca düşüncemden vazgeçip bişeyleri belirtmek istedim tabi okuyunca sinirlenecek arkadaşlar olabilir mahsu yok benim için..
kaç gündür aynı olay dönüp duruyor sakız oldu herkesin ağzına çiğniyor bir insan ölmüş bunu uzatmanın ne alemi var Allah raahmete eylesin demek çokmu zor herkes sorgu meleği olmuş günah ayıp diye sorguluyor yok 1 yaşında çocuğu varmış yok evliymiş gece orada ne işi varmış kime ne kardeşim bunların cevabını ahirette verecek olan biz değiliz kendisi verecek niye irdeleniyor bu kadar? cevabında veriyim ben o şimdi kadın ya öyle bişey yaptı ''bilmem ne'' kadın oldu defne erkek olsaydı yazılacaklar beliydi adam gece kadını evine götürmüş bişey yapamadan ölmüş yazık denilecekti ama kadın olunca sadece vesika verilmediği kaldı biz erkekler fırsatını buldukmu elimizden gelen her şeyi yaparız hatta birde afrodizyak etkili ilaçlar içeriz ne yaparsak kar diye düşünürüz ama kadın olunca olmadı dimi çünkü o kadın anne değilmi bizler baba değiliz dimi ?
yazdıklarım biraz amiyane tabir oldu özür dilerim.
Erkek yapıncabide kadın yapınca. E tabi birde onun orda gerçekten de ne için bulunduğu var. Milletin günahını !!!! tartışırken. Kendi girdiğimiz günahın hesabını tutamıyoruz. Bize ardından dedikodu yapmak düşmez. Heleki orda sizin düşündüğünüz bir durumla bulunmuyorsa, Öteki tarafda " gel lan bakim buraya sen defne joy fostere böle böle dedin. Biz biliyoz olum onun içini dışını olayın aslını. sana mı kaldı dedikodusunu yapmak atın lan bunu kazana" demezler mi ?
Artık Fiorinolu
helal erkanım güzel bir yere parmak basmışın
yemin olsun bu dedikodu yüzünden ateşe verecekelr alttan alttan
Yazdıkları (başlığını kastetmiyorum...) halkın düşündüğü şeyler olabilir...Benimde aklıma bu sorular gelmişti..Ama...
Bir köşe yazarı olarak sorumluluk sahibi olup yazdığına dikkat etmek gerek...
Hele hele ''su testisi'' şeklindeki bir başlık sokak sohbeti için bile haddini aşan bir yorum..
Kaldı ki kimse kimsenin namus bekçisi değil... Kimsenin hayatı da diğerini ilgilendirmez eğer bir başkasının hakkını gaspetmiyor,özgürlüğünü kısıtlamıyorsa...
Şimdi düşünelim...
Defne herhangi birisine bir yanlış yaptı mı?Davranışlarından birisi zarar gördü mü diye? Sanmıyorum...İnsanları gülümsetmek dışında bir iş yaptığını sanmıyorum..
Mevlana ''Ört ki senin de ayıbını örtsünler'' demiş...Bir düşünelim bunu...
Mekanı CENNET olsun..
Hala eleştirmeyi isteyen varsa;
İlk taşı günahsız olan atsın...
Sorun erkek veya kadın değil. Toplum olarak dedikodu yapmayı severiz biz. Medya da rağbet gören konuyu yani defnenin dedikodusunu tabiki yapacak. Alan razı satan razı misali
Hz. Mevlana ne de güzel söylemiş "başkalarının ayıbını örtmek de gece gibi ol"
diye...
Lafa gelince herkes müslüman, herkes örf adet töreyi bilir kişi...
Bu ne pehriiizz bu ne lahana.....
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın, şaşırtmasın.
Hata yapmak insana mahsustur, kimse masum değildir ve en önemlisi
kimse kimsenin hayatından mesul değildir hele ki ölmüş birinin ardından
konuşmak kimsenin haddi değildir...
Diğer arkadaşların da dediği gibi memlekette her gün kan dökülürken,
dünya birbirine girmiş ortalık karışmışken, onca kul hakkı yenip suçların
üzeri kapanırken nerede benim bu kadar duyarlı yurdum insanı!!!!
Allah aşkına kimse gelmesin bu oyunlara, hepsi gündemi değiştirme,
halkı oyalamacadan başka bir şey değil. Emin olun bir sürü
insan bu konuya kafa yorarken geride ne suçlar örtülüp, saklanıp
omuzlarımıza yeni yeni yükler bindiriliyor...
once allah gunahlarını affetsın ne dıyeyımmmm... bir annenın 18 aylık cocugu varken sureklı yarısma provalarında olması kabul edılebılır... yarısma cıkısında yada herhengıbır aksam... zıl zurna ıcmesı de kabul edılebılır... olayda evınde kaldıgı arkadasın yorumu onemlı... o gece tanıstık ne bılım oldu işte diyor... kendı halınde yasayan , gizliden baska bırıyle ılıskı bıle yasayan bır ınsan eger su testısı konumunda degılse, alısmamıssa kusura bakmayın ama, orda olmaz. su testısı tabırı acı ama, cuk dıye otrmustur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri