-
Hıncal ın yazısını okurken sanki bir kedi, bir hayvandan bahsetmiş gibi geldi bana.hıncalın düşünceleri doğru ama uslup sorunu var. kendi içinde bir mahkeme kurmuş, karar açıklıyor sanki.
Arkadaşlar ne olursa olsun, hangi konumda olursak olalım hepimiz insanız.şaşar, beşeriz.
Hayat, günah ve sevaplarımızın bileşkesidir. Bu bileşkeyi tartıp değerlendirecek olan yüce Allahımızdır.Ondan ötesi boştur.
Toplum değerlerimiz, toplumda kabul gören ortak asgari yaşam şekillerimizden ibarettir. Buna uymayanı münafık kabul ediyoruz.Malesefki bu değerlerimiz evine atan, evli çocuk sahibi bir kadından memfaat bekleyen erkeği kapsamıyor.Yani ortada benimde kabul ettiğim bir yanlış var fakat yanlışın büyüğü gözü dönmüş abazalardadır.
Kısacası buara sözü edilen magazinselde olsa, bir candan bahsediyor.bu canı magazinsel yapıp prim yapmaya çalışan hıncal gibiler utansın.magazinle gündemi meşkul edip memleti soyanlar utansın.
Özelleştirme bahanesiyle memleketi yabancılara satanlar, savaşmaya gerek kalmadan parayla toprak tapusu satanlar(biz yurt dışında bir arsa,ev aldığımızda kullanım hakkı veriyorlar, biz ise direk varislerine kalacak şekilde tapu veriyoruz.), petrolden trilyonları götüren, devletin arazisine villa yapanlar utansın.
Bahsedecek çok konu varken beni ilgilendirmiyor onun bunun karısı yada kocası.memleketten ne haber onu söyleyelim.
-
hıncal uluc un tek sucu herkezın ıcınden soyledıgını acıkca yazmıs.olum haberını duyan veya okuyan herkezın aklından aynı seyler gecmıstır...
-
haberı ılk duydugumda benımda aklımdan aynı sorular gecmıstı allah taksılatını affetsın kac gun oldu merhumun cenazesı kaldırıldı ve butun sorular olaylar bence gomuldu gerıde kalanlara allah sabır versın deyıp konu kapanmalı bence tabıkı hepımızın goruslerı farklı olucak buda cok normal
-
ilk defa doğru konuşmuşun be hıncal
-
samprik kardeş olaylar olurken sen ordamıydın? ölen bir kişi için en acı veren olayda budur herhalde; asla kendini savunamaması,ne olup bittiğini anlatamaması.aslında konuya en güzel noktayı kendi kocası vermiş.. benim haberim vardı ve beraber gidecektik işim uzadığı için katılamadım demiş. vesselam.
biz insanlar olarak bir türlü kendi kapımızın önündeki çöpü süpürmeyip başkalarınıon kapısında ki çöpe gözkoyarız. herkes kendi işine baksın ,kendi günahlarını düşünsün sonra başkalarına baksın!! hele hele hıncal uluç gibi yüzyılın en büyük sübyancısının ahlak dersi vermesi herhalde mehmet ali erbilin ben bakireyim demesi gibidir! bazı insanları toprak hemen istemez daha fazla günah işlesin diye. dilerim hıncal da bunlardan biri değildir