burda ıkı aydır 3.50 ıdı motorın sımdı.3.70 olur sanırsam... sız oralarda daha yenı yenı 3.50 nın tadını alacaksınız durun yaw

hemen sınırlenmeyın.sorun ıktıdarda degıl kı. dıgerlerı gelse farklımı olcak. yanı gundı kemal urgancı dewlet mı cozecek.. basıretsız adamlar var basımızda al bırını vur otekıne. bıraz once bankada kredı ıcın ugrasırken banka calısanı sunu dedı bana: kkdf yansıdı kredılere 1 hafta ne cektıgımızı bız bılırız sureklı telefonlar gelenler ısyanlar bagıran cagıranlar... 1 hafta sonra kımse sormaz oldu. ben benı yonetebılecek adamın benden daha zekı olmasını beklıyorum ama nerde. biri digerıne serefsiz diyen , bırbırlerıne daha -siz- bile diyemeyen, üretemeyen, karsısındakıne hırsız dıye cıkısabılen,allahın adıyla arkasını saglamlastıran, yaptım oldu dıye takılan, tamamının tum yatırımının secim yatırımı oldugu bu kadar kokusmus adama ben bırsey dıyorum...erbakan, mesut, cıller ,yıldırım, suleyman,baykal,dewlet,gül,tayyıp,kemal,bulent.... ... bu mudur benım ulkem bu arkadaslardan baska sıyasetcı uretemezmı. uretemez... bızım mayamız bu ... bole yasamak zorundayız... zam zam zam... dedemde , babamda , bende aynı seyden sıkayetcıyız bu nasıl ıs ben anlamadım.
Yer imleri