evet özer benim de canımı sıkan nokta o ne işin var senin erkek arkdaşının evinde ?
Printable View
Abicim eşiyle tartısmıs olabılır ,ortak arkadaşıda olabılır hemen önyargı yapmayın bence...
yahu bayan ölmüş allah rahmet eylesin, arkasından bir de dedikodusu yapılıyor nasıl bir memleketiz ya. Reha Muhtarı gönderin aydınlatsın bari şu olayı erkek arkadasında ne yapıyordu ?
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Hayatımda görüp görebileceğim en neşeli, en hayat dolu insandı sanırım. Mekanı cennet olsun.
Çok sempatik çok enerjik bir insandı. Üzüldüm gerçekten. Allah rahmet eylesin..
bazı kişiler gerçekten ölümü hiç yakıştıramıyorum. defne de onlardan birisiydin tam anlamıyla şok oldum:( allah varsa günahları affetsin. mekanı cennet olsun. bu yazıyı yazdığıma bile inanamıyorum
Arkadaşlar ne arkasından konuşmak neden birşeyle suçlamak değil bu. Ben defneyi çok severim ve ister istemez ne arıyordu orada full alkollü bir şekilde diye düşünüyor insan.
Ben de Defne yi çok severim, fakat benimde aklım almış değil, evli barklı insanın gece 2 saat önce tanıştığı bir adamın evinde ne işi var !! niye gider ki !!
Bugün öğle namazına müteakiben zincirlikuyu mezarlığında cenaze namazı kılınıp zincirlikuyu mezarlığına defnedilecektir....
Arkadaşlar rahmetli defne joy foster için sağda solda neler yazılıp çiziliyor... Çoğu yalan dolan.... Ölüye saygılı olmak lazım...
Allah rahmet eylesin..
Biri ortaya bişi atıyor hepimiz cullanıyoruz daha neden öldüğü bile muallaktaymış adli tıp raporundan sonra belli olacak deniliyor istemedende olsa kafamızı bulandıran şeyler oluyor ama allah rahmet eylesin demekten başka diyecek birşeyimiz yok..
Aynen mehmetçim katılıyorum...
Dışardan bakıldığında toplumca doğru kabul ettiğimiz değer yargılarımız var. Değerlerimize göre evli, çocuk sahibi bir bayanın yeni tanıştığı birinin evine alkollü olarak gitmesi doğru kabul edilemez.Tabii bu dışardan görünenler. İçerden bakıldığında (ne kadar bakılırsa) mecburiyetlik, kandırılma gibi durumlar söz konusu olabilir.Bu birazda kocasının meshebinin genişliğinden kaynaklanıyor.Her türlü durum olabilir.O yüzden merhumun arkasından fazla konuşmayayım.
Olay ne olursa olsun, sonuçta bir can, bir insan.Kişilik olarak bilmem ama ekranları dolduran şen şakrak bi insan. Allah günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin.
Kendisini tv8deydi galiba, orda bikaç kez seyretmiştim. Sokakta insanlarla yarışma türü bişeyler yapıp ufak tefek para ödülü dağıtıyordu. Yukarda da belirtiğim gibi her insan hataya meyillidir. Birçoğumuzun hayatında pişman olunacak şeyler vardır ve olabilir de. Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. diger yorumları okudum o evde ne işi vardı evli barklıydı çocugu vardı alkollüydü bunlar beni ilgilendirmiyor, ölü olsun sag olsun herkesin hayatı kendine. bu soruları eşi ve ailesi düşünürse düşünsün.. bizi ilgilendirir mi bence ilgilendirmez.
eşinin yerinde olmak istemezdim. Telefon çalar eşiniz öldü gelin derler, nerde, nezaman, nasıl sorusunu bi düşünsenize Allah sabır versin. Allah rahmet eylesin