Bahri abi soylediklerine katilmiyorum
Printable View
Bahri abi soylediklerine katilmiyorum
Aslında bu platform bu forum bu konunun tartışılacak hiç yeri değil...siz biz meseleside değil...kusura bakma ben hiç kimse için kendimi feda etmem...arkamda ailem ve çocuklarım var ...neden feda etmem..?benim kaybedecek çok şeyim var...çocuklarımın geleceği...senin ise sadece kendi geleceğin...kardeşim benim...(kişisel değil kesinlikle) gençlerin çoğu bekar veya yeni evli, bazı giderlerinizi şimdilik ana baba desteği ile hallediyorsunuz...o 800 tl eşiniz çalışıyorsa +800 = 1600 tl fena değil idare eder ...ancak o 800 ün 500 tl*si benim çocuklarımın aylık sabit masrafı 2 çocuk servis ücreti 200 tl 2 çocuk yemek ücreti 200 tl harçlık şu bu 500...ben 800 e isyan değil savaş açardım...yani gençler cephesinde hala bu noktaya gelinmedi gb...Ayrıca zamanında bizler sizlerin yaşında iken abilerimizle omuz omuza yürüyüşlere eylemlere katıldık,mücadele ettik ...şu an ki yasalarla sıkıysa yamuk yap ...son yaklaşık 10 yıldır çalışan lehine bir yasa çıktığını göster...olanıda gaspettilert ayrı bir konu...yok esnek çalışma yok taşeronlaşma yok o yok bu...sırada kıdem tazminatları fln...şu an baştaki zat*ın ilk 2002 seçimlerindeki vaatlerinden işçilere yönelik olanını bul araştır neymiş gör (herşeyi bizden beklemeyin)...ne oldu..? beter oldu...fazlasıyla...Kısacası kardeşim bu yasalar ile bizden fazlasını beklemeyin ...bir oy*un var onuda düzgün kullanırsan çare bu...
Ayrıca bugünlerde birileri gençleri hatırlamış... alkolden kurtaracağım hesabı...Önce milyonlarca genci işsizlikten kurtarsınlar...bi görelim...:)
bahri abi kusura bakma amacım tartısma ortama yaratmak değil. özelden mesaj yazdım
Problem yok...Herşeye rağmen ben TOFAŞ*a kurum ve benim iş hayatımın START*ı olarak minnetarım ...