20 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Müşteri servisine son!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Kızgın Müşteri servisine son!

Alışveriş merkezleri (AVM) ve marketlerin müşterilerine yönelik ücretsiz servis hizmeti, ticari taksi ve minibüs işletmecilerinin mağdur edildiği gerekçesiyle durduruldu...
    Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası ile Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendecileri Derneği’nin talebi doğrultusunda kasım ayında aldığı karar dün hayata geçirildi.

Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, yaptıkları araştırmaların servis hizmetlerinden yararlananların yüzde 60’ının alışveriş için değil, ya bir ziyaret için veya metro güzergâhına gitmek için araçlara bindiğini ortaya koyduğunu söyledi. Bu durumun marketlere kendi imkânlarıyla gidenler ile taksi ve minibüsçüler için haksızlık olduğunu savunan Yiğiner “Ankara’da 7 bin 701 taksi, 2500’e yakın minibüs ve 600 civarında özel halk otobüsü var” dedi.

ÜCRET ÖDENECEK
    Bundan sonra servislerin ücretsiz olarak müşteri taşımayacağını belirten Yiğiner, uygulamanın marketlerdeki müşteri sayısını etkilemeyeceğini öngördü. Yiğiner “Marketler servis ücretini ürün fiyatlarına yansıtıyordu. Servis uygulamasını devam ettirmek isteyen market ve AVM’ler minibüslerde 500, midibüslerde 100 ve otobüslerde 1500 bilet karşılığında ücret ödeyecek’’ dedi.TESK BAŞKANI OLUMLU KARŞILADI
    TESK Başkanı Bendevi Palandöken HABER TÜRK TV'ye konuyla iligli değerlendirmelerde bulundu. Palandöken uygulamadan son derece memnun kaldıklarını belirterek "Bu hizmet vatandaşa kolaylık olsun değil daha çok harcasınlar diye sunuluyor. Ankara Meclis'inin aldığı bu kararı kutluyorum ve örnek olmasını temenni ediyorum" dedi.
    Haberturk
    I ' m c a p u l i n g . . .

2. Bu mesajı için 2 kişi Kriminal'ye teşekkür etti:

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

teşekkürler paylaşım için bedava faydalandığımız şeyler azaldı
    TSİ Jetta.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

şuana kadar hiç kullanmak nasip olmadı,demekki dahada olmucak bence iyi olmuş.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

ben nezaman markete arabalı gıtsem o market servısı hep orada duruyor arabasız gıttıgımdede ne hıkmetse bır turlu gelmek bılmıyordu .Yaslı ınsanlara kotu oldu hem alısverıs yap hemde o yukle tası
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Mehmet Sç
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben nezaman markete arabalı gıtsem o market servısı hep orada duruyor arabasız gıttıgımdede ne hıkmetse bır turlu gelmek bılmıyordu .Yaslı ınsanlara kotu oldu hem alısverıs yap hemde o yukle tası
    yaşlı kartı var diye biliyorum sırf bu kart yüzünden otobüsler yaşlılarla dolu bedava gidip geliyorlar heryere

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Avm lerin onunde otobus duragı varsa ıyı yoksa yaslılara ezıyet...

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Hepimiz bir gün yaşlanacağız elden ayaktan düşürmesin allah ama bu tarz şeylere iyi olmuş diyenleri o gün görmek isterim ...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Sç
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepimiz bir gün yaşlanacağız elden ayaktan düşürmesin allah ama bu tarz şeylere iyi olmuş diyenleri o gün görmek isterim ...
    sizin orayı bilmem ama bizim burada bütün avmlerin önünde yada 5mt ilersinde otobüs durakları var,belediyelerimizde bedava binme hakkı vermiş kullansınlar diye + iyi olmuştan kastım yaşlılar için değildi yanlış anlaşılma olmasın ben dolmuşçular ve taksiciler adına seviniyorum

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Ulen İzmirde alısverıs yapanda yapmayanda,işe giden,okula gıden o tarafta işi olan herkes bınıyor...
    Kipa çiğlide mesela otobus duragı yok
    carrefourda var
    Ege parkta var
    Forumda varmı bılmıyorum
    Ankara zaten beledeıyecılık anlayısına farklı bakan bir il..Para para paraaaaa

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Ankara'da yaşlılar iş gidişi ve dönüşü olduğu saatlerde ücretli biniyor. Yanılmıyorsam 10:00-15:00 saatleri arası ücretsiz kullanabiliyorlar. Zaten o saatlerde yoğunluk olmuyor. bence güzel uygulama.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da yaşlılar iş gidişi ve dönüşü olduğu saatlerde ücretli biniyor. Yanılmıyorsam 10:00-15:00 saatleri arası ücretsiz kullanabiliyorlar. Zaten o saatlerde yoğunluk olmuyor. bence güzel uygulama.
    Arkadaslar avm lerden bahsetmıyıyorum ben boldıgımız marketlerden avm ıcerısınde olmayan semtlerde olan begendık,altunbılekler gıbı bu mahalle arasındakı marketlerın servıslerı olması gereken bır gereklılıktı bu arada evın yakınında nısantası pazarı var 10 servısı var dıkmen,bahcelı,batıkent,cayyolu gıbı semtlerde gezıp Kadın musterılerı toplayıp cukurambardakı magazaya getırıp 1 saat sonra aldıgı yere gerı bırakıyordu ee bu kadınlar gelmezkı okadar yolu bırdaha
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

16. Bu mesajı için 2 kişi ZAK1980'ye teşekkür etti:

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar avm lerden bahsetmıyıyorum ben boldıgımız marketlerden avm ıcerısınde olmayan semtlerde olan begendık,altunbılekler gıbı bu mahalle arasındakı marketlerın servıslerı olması gereken bır gereklılıktı bu arada evın yakınında nısantası pazarı var 10 servısı var dıkmen,bahcelı,batıkent,cayyolu gıbı semtlerde gezıp Kadın musterılerı toplayıp cukurambardakı magazaya getırıp 1 saat sonra aldıgı yere gerı bırakıyordu ee bu kadınlar gelmezkı okadar yolu bırdaha
    valla bugunde dolmuş sahibi bir abimle (aracını şöföre verdi yıllar önce) konuşurken "çok iyi oldu bizim hattımızda (demetevler - keçiörendi galiba) çok fazla müşterimizi alıyorlardı" dedi.

herkesin bir düşüncesi var
    bence iyi oldu. bu servislerin çoğu (100. yıldakilerin enazından) apaçilik yapıyorlar mahalle aralarında..

Umut K.
    Seat İbiza 1.2 TSİ DSG sundown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 242

Komedi !

Vatandaşa yaslanacak illa

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

ne kadar mantıklı olduğu tartışılır...

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Antares cirosu cok dusecek millet servis var diye rahatca yukleniyorlardi simdi duraga kadar nasil gideriz diye ya az alacaklar yada hic gelmeyeckler .. Zannedersem yine bir yolunu bulurlar ... Zaten kesin kes yasaklamiyorlar belli bir ucret yatirirsan sersin buyuk avmler bunu verir kanatindayim ..

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Ben Ankarada boş minibüs hiç görmedim desem...

Müşterisi çalınıyordu evet ama zaten o musteri boş minibüs bulmakta zaten zorlanıyordu...

Mehmet Avm ler parasını yatırıp servise devam eder ve sonra ne yapar fiyatlara bal gibi yansıtır o servis ücretini...

Bebeler gezemeyecek desene..,

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Ankarada boş minibüs hiç görmedim desem...

Müşterisi çalınıyordu evet ama zaten o musteri boş minibüs bulmakta zaten zorlanıyordu...

Mehmet Avm ler parasını yatırıp servise devam eder ve sonra ne yapar fiyatlara bal gibi yansıtır o servis ücretini...

Bebeler gezemeyecek desene..,
    bende bu mantığı anlamam fiyatları yansıtmak alışverişi körükörünemi yapıyoruz acaba fiyatını beğenmediğin malı almazsın olur biter nihayetinde alacaklarının tüm listesini aşşağı yukarı ne kadar olduğunu hepimiz biliyoruz, metroyada bu yüzden gıcığım alışveriş poşeti vermiyorlar sebep diğer firmalar gibi alışveriş poşetini mal üzerine yıkmıyorlarmış bu yüzden poşeti para ile veriyorlar hadi be ordan

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu mantığı anlamam fiyatları yansıtmak alışverişi körükörünemi yapıyoruz acaba fiyatını beğenmediğin malı almazsın olur biter nihayetinde alacaklarının tüm listesini aşşağı yukarı ne kadar olduğunu hepimiz biliyoruz, metroyada bu yüzden gıcığım alışveriş poşeti vermiyorlar sebep diğer firmalar gibi alışveriş poşetini mal üzerine yıkmıyorlarmış bu yüzden poşeti para ile veriyorlar hadi be ordan
    Abicim artık bı yerde mecbur kalıp alıyosun..Avmlerı dolaşan kaç kişi var bılıyomusun dıger avm lerın casusu..Hepsi fiyat araştırması yapğıyo noluyo halıyle otekıde yukseltıyo..1 lira ucuz dıye baska bı yerden yagmı alıcaz ...

Düzmece bunlar halkı her halukarda soyarlar...

Cemal KÖYLÜOĞLU
    C(C)K cck1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 570

Gecen senelerdede AŞTİ nin şehir içi servislerini kaldırmışlardı aynı bahaneyle...

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Söylenen şu : ''Alışveriş merkezleri ya da marketler ürünlerine bu servis ücretlerini zaten yansıtmaktaydılar. Servisler kalkınca ürünler ucuzlayacak'' mııııış. Breh breh! Petrol şirketlerinin promosyonları da aynı bahane ile kaldırıldı.Güya fiyata yansıyacaktı. Yansıdı da 1 günlüğüne. Ertesi gün hooop mazota zam! Yemezler diyorum.
    Konu ibrahim06 tarafından (12/02/2011 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.