Beynim sulandı....
Printable View
Beynim sulandı....
Uyumlu. Bende 4 senedir digitürk var. Eutelsat uydusundan izliyorum.Vestelin digiturk için ürettiği dt 9001 receiver var. Bir ara başka bir anten takmıştım. İki uydu takılabiliyor. Hoş ben de ayrı bir odada Türksat var.
Digiturk alma sebebin ligtvmi yoksa bikaç belgeselmi veyahut uydu cihazı içinmi? Eğer uydu cihazı içinse değmez. Git bi tane Yumatu al 70-80 liraya. taş gibi çalışıyor. Benim diğer televizyonda Türksatı yumatuyla seyrediyorum
Abi lig tv pahalı gelıyor bana bıraz ben bırde her macı seyredemem çok gezenti oldugum için....
Aynen bır cıhaz ve çanak için giricem bu işe
Deniz kardeş, alma bak pişman olursun. Son pişmanlıkta fayda etmez :)
Bak şimdi, zincirleme reaksiyon şöyle gerçekleşecek:
Bir sevinç alacaksın digiyi. 2 ay bütün kanalla var. 2 ay bitince "ana bu ne lan" diceksin, çünkü normal uydudu olan kanallar bile olmayacak digide. Bu sefer diyeceksin ki şu iki aydır izlediğim kanallardan birazını alayım. çünkü iptal şansın yok, taahhüt var. iptal edersen gelir 500 tl fatura nolduğunu anlamazsın.
En ortalama paketi almayı isteyeceksin. sinema paketi mesela. aylık ortalama 40-50 lira fatura ödiceksin.
Büyük sıkıntı digi. Sakın alma. Gerçekten çok pişman olursun.
dream box dusunmustum bir ara ben, 3000 kanaldan bahsediyorlardi + lig tv de vardi, yillik sadece 200tl istemislerdi
:(
Evet erdi o hala devam edıyor...
benim cogu arkadas dream box kullaniyor, receiverin icinde linux isletim sistemi var, ethernetten internete bagli sekilde, surekli yeni sifreleri guncelliyorlar. ama arada takilmalar oluyormus, o da servera bagli artik. digiturk sozlesmem bitsin ben de gecis yapmayi dusunuyorum
yalnız bu dreambox olayının legal olmadığını ve önermediğimizi de hemen belirtelim değil mi? :)
Dreambox alırken 600 lira veriyorsunuz sonra aldığınız servera senelik aidat ödüyorsunuz.. oda 150-200 arası değişiyor. HD yayınların hepsini alıyor.
dreambox dm 500 100 lira civarı. server 100 150 arası.hd cihaz olan ise 350 lira civarı.tabi cihaz klon.yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sorun yok denecek kadar az.