Çok savurganim para tutmadi
Bankadan kredi çektik yetmedi
Gemi bir türlü limana inmedi
Çok zormuş arkadaş EVO almak :D:D
Printable View
Çok savurganim para tutmadi
Bankadan kredi çektik yetmedi
Gemi bir türlü limana inmedi
Çok zormuş arkadaş EVO almak :D:D
arabayı park ettikten sonra eve çıkınca camdan izliyorsan vardır birşey arabada..
bazen dışardan bakınca gözüme minicik geliyor
bazen bakıyorum oha lan bu araba amma büyükmüş diyorum
önden bakınca, her baktığımda farklı bir köşesini görmüş gibi oluyorum
tasarlayan amca giugiaro tekrar teşekkürlerimi iletirim
Megane iyidir hoşdur konforludur gösterişlidir albenisi vardır ama bana kalırsa özellikle motor konusunda mumla arayabilirsin puntoyu.2006 Benzinli Hatchback vardı bende.1.4 98 beygirlik. Durup durup enjeksiyon sistemini kontrol edin diye hata verirdi.O hata ekrana çıktığında araba gaz yemez 2500 devirin üstüne gazı köklesende çıkmazdı.Heryere gösterdim servise dahil.Aramadığım forum kalmadı.Öğrendim ki megane ın kronik sorunları arasındaymış.Gaz kelebek potansiyemetresi arızalıymış.Renault merkezle yazışmanın ardından 400 tl lik parçanın yarısını onlar yarısını ben ödeyerek gaz kelebek değiştirildi.Sonuç hiç bi şey değişmedi. 1 hafta sonra gene yapmaya başladı.Hele hele dci dizel motorlarında enjektör filtre pompa vs çok daha fazla kronik sıkıntılı olduğunu duydum.Şikayet var com a bir göz atın bence.Sonra şöför kapı içi eşya cebine yağışlı havalarda su birikiyordu :). Abartısız 2-3 su bardağı kadar su.Onuda iyi niyet kapsamında yaptılar ama satmadan kısa bi süre önce yine sinyal vermeye başlamıştı nemlenmişti yani.Sonra :) arka camlar manuel di ve yol titreşiminden yarım cm kadar kendiliğinden açılıyordu.otomatik yıkamaya girdiysen yandın arka koltuklar sırılsıklam :).Ve beni illet eden en önemli kusuru yaz aylarında klima da açıksa rampada tüm tozları yutuyor megane. Birde lpg yok benzinle binmeme rağmen.Klimayı kapatsan da çok bişey değişmiyor .Benzinli fiesta doğan slx çok rahat geçiyordu beni :( Ne zaman bilgisayara bağlansa arıza listesinde illaki bikaç satır bişeyler yazardı.Silersin 1 ay sonra gene bağlarsın bilgisayara gene aynı. :)
Şunu da belirteyim yol tutuş konusunda G.punto Megane'dan daha iyi.
Uzun lafın kısası 8 ay zor tahammül ettim Megane 'a.Eğer megane düşünüyorsanız 2 kez düşünün derim. Pişmanlık yaşatma ihtimali oldukça yüksek.Bizzat deneyimlerimi paylaştım.
Mazda için se gözü kapalı alınır derim.